MikkoPaunio

Ilmastopolitiikka toi pakolaiset Suomeen

Viherhyväkkäät ovat aloittaneet vyörytyksen, että Pariisi velvoittaa sitä sun tätä, vaikka se ei velvoita yhtään mitään muuta kuin mitä me itse haluamme tai mitä me suomalaiset toivomme päätettävän niistä ilmastopolitiikan hillintä- tai sopeutumisasioista, jotka kuuluvat EU:n toimivallan piiriin.

Ympäristötalouden professori Markku Ollikainen kertoi äsken teksti-TV:ssä, että suomalaisten on tyytyminen siihen, että bensalitran hinta nousee kymmenillä senteillä, koska Pariisin sopimus velvoittaa nostamaan liikenteen biopolttoaineiden osuutta bensalitrassa. Väite on normaaliin tapaan vihreä valhe.

Biopolttoaineet ovat vastatuulessa EU:ssa eikä siis Pariisin sopimus myöskään millään tavoin vaadi meitä niiden osuutta bensalitrassa nostamaan. Markku Ollikainen taisi olla näitä sitoutumattoman vasemmiston aktiiveja aikoinaan Helsingin yliopistolla eli hänellä oli ainakin silloin kytkökset Vasemmistoliittoon. Hän on poliittinen toimija tutkijan kaavussa.

On pakko muistuttaa professori Ollikaista, että Pariisin sopimus suhtautuu varsin jyrkästi ensimmäisen sukupolven biopolttoaineisiin- Artikla 2:ssa sanotaan, ettei ilmastonmuutosten vastaiset toimet saa aiheuttaa häiriöitä maailman ruokaturvallisuudelle. Kehitysmaissa sekä USA:n että Euroopan liikenteen biopolttoainebuumi aiheutti massamittakaavassa nälkää ja, koska kehitysmaissa suuryhtiöt raivasivat viljelysmaata meidän rikkaiden autojen polttoaineiden raaka-aineeksi, mutta myös siksi, että monet - erityisesti arabimaat - olivat ja ovat edelleen riippuvaisia esimerkiksi maissin tuonnista. USA:ssa jo vajaa 40 % maissin viljelyn pinta-alasta on varattu maissialkoholin tuotannolle.

USA:n massiivinen maissin poisvetäminen maailmanmarkkinoille aiheutti valtavan markkinahäiriön ja käytännössä arabikevään ja toi "ilmastopakolaiset" meille. Yhden citymaasturin biopolttoainetankilliseen vaadittavalla maissimäärällä yksi henkilö saisi vuoden ruoat.

http://www.thegwpf.com/egyptian-revolt-fuelled-by-ethanol-subsidies-and-... (Tämän artikkelin lisäksi aiheesta on tehty hiljattain kunnollinen kvantitatiivinen analyysi, jota en tässä nyt löytänyt, mutta kaivan sen tarvittaessa.)

"Ilmastopakolaisuus" johtui siis ilmastonmuutoksen vastaisista hillintätoimista, jotka kaiken kukkuraksi ovat tehottomia tai jopa lisäävät CO2 päästöjä, koska biopolttoaineiden valmistukseen kuluu runsaasti energiaa. Meillä metsäpohjaiset toisen polven biopolttoaineet eivät ole poikkeus tästä säännöstä, mutta tähän palaan viikon päästä syvemmin.

Nyt ilmastonmuutoksen vastaisten toimien haitat tunnustetaan selväsanaisesti Pariisin sopimuksessa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kehitysmaiden ja arabimaiden neuvottelijat katkerasta arjesta kumpuavasta paineesta ovat niin vaatineet. Meidän vihreät poliitikot ja lehdistö eivät näitä ongelmia mielellään erittele edistäessää kestävää kehitystä, koska heidän johtavana ajatuksena on ajaa vihreitä kestävää kehitystä autuaan tietämättömyyden antamalla ideologisella varmuudella.

Kaiken kukkuraksi nämä samat viheränkyrät ja eräät toimittajat ovat nyt olleet tuohtuneita siitä, että turvapaikanhakijoiden ISIS-kytkosten julkistaminen on tarkoituksen hakuista pelon lietsontaa.

Vihreät vaan taitavat unohtaa, että koko heidän poliittinen mandaattinsa viimeisen 40 vuoden aikana on perustunut turhien pelkojen lietsontaan. Toinen vaihtoehto on, että he ajattelevat tosissaan pelottelun olevan heidän yksinoikeutensa. Heidi Hautalahan taannoin Eurooppavaalien jälkeen valitteli, etteivät kyenneet nostamaan riittävästi ilmastouhkia esille vaalitaistelussa.

YLE Leaksin vihreä umpihauska hahmo Kesä Steiner valitteli muuten viikko sitten, että "miten hän voi tänään mitenkään olla parempi ihminen koska hän eilen oli jo niin hyvä".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

On ristiriitaista, että ilmastosta, hiilijalanjäljestä huolestuneet hyväksyvät muuttoliikkeen kääntöpiirien väliltä tänne napapiirille.

Tapani Lahnakoski

"Vihreät vaan taitavat unohtaa, että koko heidän poliittinen mandaattinsa viimeisen 40 vuoden aikana on perustunut turhien pelkojen lietsontaan. Toinen vaihtoehto on, että he ajattelevat tosissaan pelottelun olevan heidän yksinoikeutensa. Heidi Hautalahan taannoin Eurooppavaalien jälkeen valitteli, etteivät kyenneet nostamaan riittävästi ilmastouhkia esille vaalitaistelussa."

Taistolaiset kaappasivat vihreät valtaansa Satu Hassin johdolla. Se oli helppoa näille koulunsa käyneille politrukeille, kun vihreät olivat vielä epämääräinen lauma koijärveläisiä.

Suurin osa vihreistä on tietenkin hyödyllisiä idiootteja, mutta johdon valtapolitiikka perustuu puhtaaseen kusetukseen. Noinkohan Ville lähtee tekemään sitä välikysymystä Stubbin valehtelusta, josta uhkaili? Jos hänen jokaisesta valeestaan tehtäisiin välikysymys, eduskunta olisi työllistetty yksin niillä. Viimeisin, jonka muistan, oli Manilan tulvariskin paneminen ilmastonmuutoksen syyksi, vaikka oikea syy on alueen romahtaminen mereen lähes metrin 50 vuodessa. Tämä asia löytyy jopa IPCC:n raportista.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Niinpä. Tulivuriperäiset saaret vajoavat, ei meri nouse. Esimerkkinä vaikkapa Galapagossaaret.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Niin, minäkin näen, että vaihtoehtoiset poliittiset suuntaukset ajavat mandaatinsa nimenomaan pelottelulla, syylistelyllä sekä erikoisoikeuksien haalimisesta. Vihreät, feministit, kartellitoiminnan vetäjät.

Mitä ilmastoon tulee niin uskon, että biopolttoaineen maissiteollisuus on tullut samanaikaisesti väestönkasvun kanssa , joka on tuhoontuomittu yhtälö. Uskon, että maapalon elintaso ja elinikäodote on kasvannut ja karjan tuotato on asia, joka lopulta aiheuttaa suuremman osan kasvihuonokaasuista.

Käyttäjän KaleviOnnela kuva
Kalevi Onnela

Biopolttoaineet pitäisi lailla kieltää.

Vaikka tarkoitus olisi ollut aluksi hyväkin, nykyisellään metsien ja soiden hävittäminen (polttaminen) öljypalmu-maissi-sokeriruoko pelloiksi biobensan raaka-ainetta varten kiihdyttää näillä alueilla käynnissä olevaa ympäristökatastrofia. Samalla kun räjähdysmäinen väestönkasvu vaatii maapallolla lisää viljelyalaa ruokatuotantoon. Ja kasvava lihan osuus maailman ruokavaliossa heikentää ravintoketjun hyötysuhetta.

Sivutuotteena jo nyt pitkälle edennyt luonnon hävittämisestä johtuva eliöiden massasukupuutto sai taas uutta vauhtia.

"Ilmastonmuutoksen vastaisten toimien haitat tunnustetaan selväsanaisesti Pariisin sopimuksessa". Näin, jotta hurskauden vaatimus toteutuisi. Käytännössä sopimus ja kokouksen tulosten mainostajat eivät tästä välitä, vaan yhden asian liikkeenä kiihdyttävät tuhoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset