MikkoPaunio

Sirpa "pH" Pietikäisen viimeisin

Sirpa "pH" Pietikäinen on kuulemma tänään Kauppalehdessä (ilm painettu lehti) ankarasti vastustanut Jyrki Kataisen lailla jätteenpolttoa. Kummallakin on saman kaverikapitalistisylttytehtaan neuvonantajat.

Tämä pöhköys alkaa jo koomisuudessaan saada eeppisiä mittasuhteita. Sirpa on nimittäin itse säätänyt nyt toimeenpantavan EU:n POP-asetuksen kiristyksen, joka vaikeuttaa merkittävästi suurvolyymistä sähkö- ja elektroniikkaromun ja autonromujen kierrätystä ja säätänyt sellaiset säännöt, että näistä saatavia jakeita joudutaan polttamaan suuria määriä. Asetusmuutos vaikeuttaa kontaminaation vuoksi niistä saatavien energiasisällöltään tärkeiden metallijakeiden kierrättämistä..

Sirpa "pH" Pietikäinen saavutti aikoinaan "pH" kannuksensa vaatimalla metsäteollisuuden jätevesiliemien pH:n laskemista 0:aan. Hänelle ei 7 riittänyt.

Jyrki Kataisen mukaan komissio on tämän kiertotalousaloitteensa kanssa kuulemma "liekeissä" sd Meppi Liisa Jaakonsaaren mukaan https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=demokraatti+liisa+jaakonsaari+liekeiss%C3%A4+katainen . Kiertotaloudessa ei Sirpan ja Jyrkin mukaan saa polttaa jätteitä, vaan ne täytyy kierrättää.

Täytyypä tässä varoittaa Suomen kansaa, että Jyrkin viitoittama meno on taas sitä katastrofimenoa, jota pakoon hän lähti. Nyt vain aiheutuvan katastrofin mittasuhteet ovat hieman - to put it mildly - suuremmat.

http://www.ymparistojaterveys.fi/wp-content/uploads/2009/10/YT8-2015-M.P...

http://www.ymparistojaterveys.fi/wp-content/uploads/2009/10/YT8-2015-M.P...

Tarkempaa tietoa tästä päättömästä vihreästä menosta uudesta kirjastani Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset - Auditorium 2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän eijariitta kuva
Eija-Riitta Korhola

Suosittelen tuota kirjaa. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta kirja avaa hämmästyttävän perustellun näkökulman ympäristökysymyksiin. Etenkin jätepolitiikassa Paunion osaaminen vakuuttaa.

Tapani Lahnakoski

Onhan tämän "pH:n" touhut järkyttäviä, vai pitäisikö kääntää kirjainjärjestys toisinpäin?. Sitä voi vain ihmetellä, miten demokratia voi toimia, kun jopa europarlamenttiin äänestetään tämän tason osaajia, halleluujaa!

Tähän päälle Annika Lapintien prosenttilaskutaidot, niin hyvin menee.

Panehan vielä linkki, mistä kirjasi voin hankia.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kirjaa saa kirjakaupoista ellei. Ole loppu ja netistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset