MikkoPaunio

Minerva Krohn (vihr) suojelee Helsingin Opetusviraston johtoa?

Helsingin Opetuslautakunnan pj Minerva Krohn (vihr) 25.1.2017 Kuntalehdessä: "Mahdolliset rikokset eivät kuitenkaan ole seurausta huonosta valvonnasta, vaan rikokset vaativat aina rikollisen toimijan."

Onko Minerva unohtanut, että puutteellinen valvonta mahdollistaa rikollisen toiminnan?

http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sivistys/minerva-krohn-opetusviraston-epaselvat-prosessit-saattoivat-edesauttaa-epailtyja-vaarinkaytoksia/

Vaikuttaa hieman siltä, että Minerva Krohn yrittää vapauttaa tällä kommentillaan Helsingin Opetusviraston johdon valvontavastuusta Suomen rikoshistorian kenties suurimmassa korruptioskandaalissa?

Minerva Krohn on pitkään johtanut Helsingin opetuslautakuntaa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä Opetusviraston johdon kanssa.

Krohnin nimi on tahriintunut somessa mm. Tapanilan koulun lakkauttamisjupakassa, jossa häntä on somessa syytetty liian likeisestä yhteistyöstä opetuspäällikkö Marjo Kyllösen kanssa.

Marjo Kyllöstä on somessa roimin sanakääntein haukuttu ja on annettu ymmärtää, että Tapanilan koulun lakkautuksen päätöksen perusteluja ja faktoja on vääristelty.  

Kun onnistunut kampanjamme lapsemme puolesta kävi kuumimmillaan, minut heitettiin rivakasti ulos Tulevaisuuden koulu ryhmästä. Perusteena oli, että en halunnut osallistua substanssidebattiin.

Jo 14 000 kertaa ladattu vetoomuksemme sisältää hyvin arkaluontoista erityisesti Marjo Kyllösen väitöskirjasta löytyvää tietoa esoteerikkojen sammutetuin lyhdyin Opetushallituksen uuteen koulujen opetussuunnitelmaan (OPS) ujuttamasta Steinerpedagogiikasta.

http://www.tuijapaunio.kotisivukone.com/blogi/2016/10/17/13186

Olisin mielelläni käynyt substanssidebattia tästä näkökulmasta Tulevaisuuden koulu fb-ryhmässä.

Minerva Krohn tulee tunnetusta teosofiperheestä (Rudolph Steiner oli alunperin Madame Blavatskyn seuraaja eli teosofi). Ehkä siinä oli osasyy sille, etten kyennyt käymään keskustelua esoteerikkojen vyöryttämistä uusista opetuksen täkysanoista kuten ilmiöoppiminen, jaettu johtajuus ja ubiikkiyhteiskunnan digiloikka.

Vs. linjajohtaja Marjo Kyllönen väitöskirjassaan väittää, että Opetuksen uudistaminen OPS:n mukaisesti peruskoulussa edellyttää opettajien vastarinnan murskaamista sekä opettajien autonomian ja pedagogisen vapauden kaventamista.

Minerva Krohnin opetuslautakunnan puheenjohtajuuden aikana Helsingin opetusvirastoon pikkuhiljaa on pesiytynyt laajalti tunnettu pelon ilmapiiri, joka nyt on toivon mukaan loppumassa poliisitutkinnan myötä.

Tapahtuisiko kenties kerrankin niin kuin lasten saduissa ja Hollywood-elokuvissa, että paha saa palkkansa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"Tapahtuisiko kenties kerrankin niin kuin lasten saduissa ja Hollywood-elokuvissa, että paha saa palkkansa?"

Todennäköisesti ei.

Paha saa yleensä palkkansa vain ja ainoastaan elokuvissa ja romaaneissa. Tämän varmistanee viimeistään käräjäoikeus. Miljoonan kavalluksesta ei vielä kannata pistää ketään vankilaan.

Helsingissä merkittäväksi noussut vihreät sen sijaan palkinnee Krohnin jollain merkittävällä tavalla erinomaisesta työstään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset