MikkoPaunio

Pekka Haavisto "unohtanut" Saksan kestävän kehityksen 9. vertaisarvioinnin

Vihreän liiton jäsen ja lappeenrantalainen kirjastonhoitaja Jussi Salminen oli tuohtunut eilen minulle, kun levittelen "valheita" Pekka Haavistosta ja hänen ilmeisen merkillisestä omnipotenssistaan. Hän postasi väitteidensä tueksi Pekka Haaviston viralliset CV:t.

Jussi Salminen myös tyypilliseen vihreään tapaan syytti minua vihasta, jolla lähes kaikki nykyinen erimielisyys yhteiskunnallisessa keskustelussa kuitataan vihreiden puolelta.  Eri mieliset ovat vain vihaa täynnä olevia halveksunnan ansaitsevia ihmisiä.

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231290-maailmanpankin-varaku...

En ymmärrä, miksi Jussi Salminen postaa Pekka Haaviston nykyiset viralliset CV:t ylimielisessä vastauksessaan minulle. Eihän niissä tietenkään noita yli 8-17 vuoden takaisia tolkuttomuuksia ole.

Tässä muutama tyyppiesimerkki Haaviston tavasta kertoa itsestään.

http://wsds.teriin.org/2005/speakers/pekkahaavisto.htm

https://www.e3g.org/docs/Venice_Meeting_Participant_Biographies.pdf

http://www.afes-press.de/pdf/Sec_Env_Med_1095.pdf

Tuo intialainen TERI-instituutti oli muuten intialaisen rautatieinsinööri Rajendra Pachaurin instituutti, jonne Suomen päättäjät syytivät rahaa ja korkeita suomalaisia kunniamerkkejä. Sic gloria transit mundi ja Pachauri häviää maailman ilmastopolitiikkaa johtamasta häirittyään seksuaalisesti nuorta naisalaistaan vuosien ajan. 

Mielenkiintoista on, että nyt kotisivullaan CV:ssään http://www.pekkahaavisto.fi/cv/ Pekka Haavisto kertoo julkaisukseen Saksan kestävän kehityksen vuoden 2013 15. arvioinnin, johon hän on osallistunut yhtenä paneelin jäsenenä, mutta  "unohtaa" vuoden 2009 9. vertaisarvioinnin. http://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/user_upload/dokumente/publika...

Miksi? Syy on ilmeinen.

Vuonna 2009 Saksan Liittokansleri Angela Merkelille luovutetussa dokumentissa Pekka Haavisto esittelee itsensä Muttille "useiden kansainvälisten instituutioiden vierailevaksi luennoitsijaksi ja professoriksi".

Ote ylioppilas (ei yhtään akateemista julkaisua) Pekka Haaviston CV:stä Muttille luovutetusta kirjasta:

"Afterwards, acting as a visiting researcher and pro­fessor at a number of international institutes..."

Herkullinen valokuva, jossa ansioitunut "akateemikkomme" on luovuttamassa kirjaa Muttille on ilmeisesti poistettu viralliselta sivulta....

http://www.nachhaltigkeitsrat.de/termine/veranstaltungen-des-rates/9-jah...

, mutta internetistä ei saa kamaa kumittamallakaan pois.

http://www.eco-world.de/scripts/basics/econews/basics.prg?session=42f949...

Kuvakaappaukset otettu on....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Mitä hyötyä on tutkinnosta, jos teksti muistuttaa koiran oksennusta.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Mitä haluat Mauri Lindgren viestiä sanoillasi?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Vanha kansanviisaus sanoo ”valheella on lyhyet jäljet” ja sen tämä blogi myös konkreettisesti osoittaa. Vuonna 2012 halusi 1 077 425 äänestäjää tätä ”professoria” presidentiksi. Siinä Suomi-neito olisi ampunut itseään jalkaan, joka olisi voinut viedä teho-osastolle.. Onneksi näin ei käynyt. Enemmistö näki sentään, että ei ole kysymys mistään ”hiekkalaatikkoleikeistä.” Nykytilanteessa hiekka tuntuu kaiken lisäksi kuivuvan kaiken aikaa, kun katsoo tätä Trumpin ja Putinin toimintaa. Ei tule hyviä ”kakkuja.”

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Max Jakobsson teki ihailtavan uran eikä hänellä ollut kuin ylioppilastutkinto takanaan. Hänellä oli omanarvon tunto kohdallaan eikä hän tarvinnut tällaista Pekka Haaviston tapaista merkillistä itsetehostusta.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Haaviston cv:ssä on vähän sellaista runebergilaista meininkiä:

Jag var student, på kondition,

Och kallades magister;

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Koska sensuuri iski tuohon Mika Lamminpään blogiin Humanisti presidenttiehdokkaana, ajattelin laittaa tänne sieltä poitetun viestin.

Eräs tuttu yrittäjä tilasi itselleen, oliko se nyt vuonna 2008 keväällä, itselleen Mercedeksen Vito mallin työautoksi, mutta joutui odottalemaan autoa syksyyn asti. Hän osti siksi aikaa hieman käytetyn Mercedeksen katumaasturin bensakoneella, joka oli siihen aikaan yksi saastuttavimmista autoista.

Tavatessani kerran tämän yrittäjän, hän kysyi minulta arvaisinko kenen entinen auto oli kyseessä? Oli aikamoinen yllätys, kun hän kertoi että auto oli Pekka Haaviston entinen auto. Sellainen vihreä tämä Haavisto siis oikeasti on.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Juu tällaisia nämä vihreät varajeesukset ovat. Ilmapiiri on muuttunut Suomessa todella oudoksi ja teeskentelystä on tullut julkisuusnormi. Vihreäthän aloittivat tämän post toden ajan kulttuurirelativismillaan, jossa "kaikilla on omat totuutensa". Haaviston isoa taloa asustaa hän ja hänen puolisonsa. Olen ymmärtänyt, että tämän kulosaarelaisen talon hiilijalanjälki ei taida olla kovin pieni.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Se tässä eniten ihmetyttää, että oikeat vihreällä aatteella varustetut, ovat ottaneet jäsenekseen tällaisen viherhuijarin. Ajetaan ökyautoilla, asutaan valtavissa linnoissa ja matkustellaan ympäri maailmaa, samaan aikaan kun ollaan olevinaan niin huolissaan luonnonvarojen tuhlaamisesta ja ympäristön saastumisesta.

Lehdistön ja median tehtävä olisi tuoda nämä asiat julkisuuteen ja rummuttaa niitä, nyt asioiden julkituominen on valistuneilla blogisteilla.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #10

Jos muistat Haavisto tekeytyi julkisuudessa varattomaksi koska oli juuri myynyt kämppänsä. Osti sitten uuden kämpän Kuliksesta.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Puheenjohtaja Ville Niinistö hehkutti Haaviston uutta tulemista. "Jos Sauli Niinistö ei jostakin syystä asetu ehdolle, niin Pekka Haavistolla voisi olla hyvät mahdollissudet muuttaa maailmaa inhimillisemmäksi."

Ville Niinistö oli jo valmis hyväksymään Haaviston tappion !

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Joo mä kyllä ihmettelen tätä Haaviston ehdokkuutta, koska nämä synnit tulevat eteen tavalla tai toisella siitäkin huolimatta, että maamme toimittajakunnalle ja totuusmedialle tämä on vaikea paikka....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset