MikkoPaunio

Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan Unionin

Vihreän Valheen voittokulku jatkuu EU:ssa. Kun kymmenisen vuotta sitten aivan luonnollisista syistä (kylmyys ja taudit) mehiläispopulaatioita kohtasi joukkokuolema, erilaiset kampanjatahot kuten biodiversiteetin suojelijat, kännyköiden vastustajat, ilmastokampanjoijat yrittivät kaikki päästä apajille.

https://risk-monger.com/issues/agriculture/beegate/

Merkittävin ja potin lopulta rahastanut oli lopulta kemikaaliaktivistiporukka, johon sidoksissa olevat aktivisti"tiedemiehet" luikertelivat lopulta Euroopan Elintarvikevirastoon EFSA:n riskinarviointiryhmään ja saivat aikaan sellaiset säännöt turvallisuustutkimukselle, että ennakkoon syylliseksi "tiedetty" neonikotidoidi ei koskaan voisi vapautua viime kädessä varaovaisuusperiaatteella varassa tehdystä kieltopäätöksestä.

EFSA:n virallisessa asiakirjassa edellytettään mm., että kyetään demonstroimaan korkeintaan seitsemän prosentin kuolevuus, kun mehiläispopulaatioissa luonnollinen kuolevuus on 15 prosenttia.

Nykyinen EU:n kreikkalainen terveyskomissaari voisi purkaa järjettömän kieltopäätöksen, mutta totuusmedian painostuksesta hän ei sitä uskalla tehdä. Totuusmedia on viimeiset 40 vuotta ja nyt viime vuosina vielä yhä tiiviimmin liittoutunut Vihreän Valheen kanssa. Vihreästä Valheesta on tullut journalismin eettismoraalinen normi ja journalismin aiemmat pelisäännöt ovat joutaneet romukoppaan.

Suomalainenkin maatalous on kärsinyt EFSA:n kieltopäätöksestä merkittävästi ja joutuu turvautumaan vanhoihin vaarallisempiin kemikaaleihin.

Voiton vieneet aktivistit ovat nykyään niin omahyväisiä ja vallantäyteisiä, että he julkaisivat järkyttävät kampanjaohjeensa ja -strategiansa (ks. yllä oleva linkki), joissa viisveisataan tieteestä ja totuudesta. Ainoa mikä merkitsee on, että he voittavat ja heihin sidoksissa olevat tahot kuten luomuteollisuus hyötyy. 

Neonikotinoidikieltopäätös ei ollut pikkujuttu, vaan tarkoin harkittu strateginen hyökkäys modernia maataloutta vastaan. Kielto on aiheuttanut huomattavia taloudellisia tappioita koko EU:n maataloudelle ja se oli yksi keskeinen vaikutin ilmastonkampanjoinnin ohella sille, miksi Ison Britannia kääntyi lopulta Brexitin kannalle. http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225899-kristallipallostani-k...

Tietenkään neonikotinoidikiellolla ei ole ollut mitään vaikutusta mehiläisten hyvinvoinnille.

Tänään BBC:n Dateline ohjelmassa ranskalaisen Le Soirin päätoimittaja uskoi EU:n konsolidoituvan Brexitin myötä ja hän totesi, että mm. ilmastoagenda tulee sitä yhdistämään. Tämä on tätä punavhreän mediapoliittisen eliitin tai totuusmedian lapsellista haihattelua. Daily Telegraphin toimittaja ja muut britit nauroivatkin tälle ennustukselle.

Ellei totuusmedia ja esimerkiksi EU:n kannattajat ala ryhdistäytyä ja tulla ulos "totuus"kuplastaan ja luopua refleksinomaisesta liittosuhteestaan Vihreän Valheen kanssa, trumpismi ja valemedian voittokulku jatkuu ja EU:n eroosio syvenee kihtyen ja totuusmedian päivät alkavat olla luetut.

Ai niin ja yksi pikku juttu vielä. Tiede ja tiedemiesten uskottavuus on myös nyt vaakalaudalla.  posttotuudellisessa maailmassa.

Kadunmiehelle tiede alkaa olla kohta vitsi. Sillä ja "innovoinnilla" kun todistellaan sitä sun tätä ja esimerkiksi sitä miksi jonkun ihmisen pitää luopua turvallisesta työpaikastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

DDR kehitti vihreän ideologian tuhoamaan länsimaat ja hyvin tuntuu toimivan.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Joo tästä on ollut aika paljon keskustelua. Se on yksi merkittävä juonne asiassa.

Pekka Iiskonmaki

#2
Esim. Ville Niinistöä ja Sinnemäkeä kuunnellessa voi vakuuttua sen toimivuudesta yhteiskunnan tuhovoimana.

En edes halua mainita Satu Hassia, koska hän on noussut jo ylipapittareksi.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #3

Sinnemäen faija oli näitä ilkeimpiä kulttuuritaistolaisia, jotka muistaakseni posauttivat kavereita Keskukselle....

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä

DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiitos Tapio Simonen erittäin asiantuntevasta kommentista. Olen hajanaisesti aiemmin tästä aiheesta lukenut ja kirjotin uudessa kirjassani Saksan vihreiden synnystä, mutta tämä tärkeä DDR-/Markus Wolf-näkökulma jäi pimentoon.

Pekka Iiskonmaki

''Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.''

DDR ei ollut hyvä ainoastaan urheilukemiassa ja psyykkauksessa.

Entiset Itä-saksan natsit kehittivät vihreät ja homma toimii hyvin Suomessa.

Suomi on karu maa, jossa elää nöyrä ja yksinkertainen kansa esivaltaa kunnioittaen.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Vihreä aktivismi tuhoaa nyt Pohjanmaalla tuulivoimaloilla terveys- ja ympäristöhaittaa aiheuttamalla, ja köyhdyttää Suomea aiheuttamalla suuren taloudellisen tappion.

Viime vuonna Suomesta maksettiin noin 800 miljoonaa euroa ulkomaisille turbiinivalmistajille. Summa on huomattavan suuri koko Suomen kauppatasetta ajatellen.

Suomen kauppatase laahasi pakkasella lähes koko vuoden. Tuonnissa tuulivoimaloiden osuus oli noin 67 miljoonaa euroa joka kuukaudessa. Tuulivoimaan sijoitettu miljardi on pääosin valtion velkaa, joka ei kuitenkaan näy suorana valtion velkana.

Tuulivoimapuhallus oli kallis hurmoksellisen vihreän uskon voimalla aikaansaatu poliittinen töppäys.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Toisaalta myönteisenä puolena voi pitää sitä, että hyökkäys modernia maataloutta vastaan koituu lopulta Vihreiden tuhoksi. Siinä vaiheessa, kun maatalous on taas hoidettava perinteisin menetelmin, raavaat miehet palaavat kunniaan.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Vai kymmenen vuotta sitten.
Yhdysvalloissa on viimeisen kymmenen vuoden ajan menty 7 vuotena tuplattuina talvitappioina hyväksyttävinä pidettäviin nähden.Samoin kesämenetykset ovat tuntuvia.
Eikö sosiaalidemokraatti-status ole tuotesuojattu?

Käyttäjän TapaniTuominen1 kuva
Tapani Tuominen

Mikseivät vihreät kommentoi tätä? Tässä olisi nyt hyvä foorumi korjata mahdolliset virheet yö. tekstistä ja kommenteista. Eli onko niitä?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan unionin, mutta se pyrkii tuhoamaan myös Suomen. Se vetää puoleensa näitä ”hyödyllisiä idiootteja” kuin mesi mehiläisiä. Se on uskomatonta sitä taustaa vasten, että näillä heidän tempauksillaan ollaan syömässä kaiken aikaa ennen kaikkea tavallisen ihmisen lautaselta. Tästä on esimerkkinä vaikkapa tämä maahanmuuttopolitiikka. Sitä ihan taloudellisten perusteidenkin perusteella vastustaville lausutaan taikasana ”rasismia.” Pääkaupunkiseudulle suuntautuvan invaasion myötä vuokra-asuntojen hinnat nousevat. Määräävänä tekijä on kysynnän ja tarjonnan laki. Tavalliset vihreät tallaajat saavat siinä ensimmäisenä nenälleen. Rikas kansanosa elää omaa elämäänsä.
Nyt tämä porukka on koonnut voimansa, jotta ”härkäpari” pääsisi ensi vuonna Tamminiemeen.

Käyttäjän MattiValo kuva
Matti Valo

Suomessa ei mehiläisten harhautumista pesistä ole havaittu mutta USA:ssa se on todellinen ongelma. Selkeätä syytä sille ei ole löytynyt mutta epäillään sen johtuvan kahdesta ilmiöstä eli punkeista, jotka purevat reikiä eläimen kitiinikuoreen (hengitystiehyissä) ja viruksista, jotka infektoivat eläimen.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Sekopäinen huuhaa näyttää olevan kovasti suosittua näin totuudenjälkeisenä aikana.

Kyllä mehiläisten, ampiaisten ja kimalaisten massatuhot olivat ja ovat edelleen merkittävä ongelma. Pölyttäjillä on niin merkittävä rooli ravinnon tuotannossa. Hyvä, että asiaa tutkitaan ja pyritään löytämään siihen nopeita ratkaisuja tieteelliseltä pohjalta.

Paunion loputtoman vihervihan pohjalta tuskin löydetään mitään käyttökelpoisia ratkaisuja tähänkään ongelmaan.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Vihreältä Börje-aktivistilta taas tyypillinen kommentti. Kaikki eri mieliset nykyiseen onttoon viherdiskurssiin totaalisesti kyllästyneet ihmiset leimataan "vihaajiksi". Börje, stallareilla oli aikoinaan maksiimi: "kun loppuu argumentti on aika kaivaa instrumentti." Tämä vihasyytös on oiva instrumentti.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kurkkaahan vaikka blogiesi otsikot ja mieti mistä syntyy mielikuva siitä, että kaikki mikä on vihreää on jotenkin pielessä.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #16

Etkö sä viheraktivisti Börje bonjaa. Jengiltä on mennyt täysin yli mitä te olette viime vuosikymmenet vyöryttäneet. Tää vihainstrumentti on yksi typerimmistä keksinnöistänne ja se lyö taatusti teitä takaisin. Hyvää yötä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset