Talouselämä raotti Pekka Haaviston syntisäkkiä – Silkkihansikkain

Talouselämä raotti nyt perjantaina presidentinvaalien viime metreillä hieman Pekka Haaviston alhaista moraalia https://www.talouselama.fi/uutiset/pekka-haavisto-jatti-opinnot-kesken-perusti-puolueen-ja-perui-puheensa/fc091528-e6bf-3e31-a729-cc6bdab1a82e. Hyvä niin ja kiitokset tästä Talouselämälle.

Parempi vähän ja myöhään kuin ei milloinkaan.

Pekka Haavisto kävi vaalikampanjan aikana vastemielisellä tavalla Teuvo Hakkaraisen (ps) kimppuun ja ehdotti Lex Hakkaraista, jotta tällaiset Teuvo Hakkaraisen harrastamat seksuaalisen ahdistelun episodit saataisiin eduskunnassa loppumaan. Herra Hakkaraisen toimet eivät tietenkään kestä päivänvaloa, mutta siitäkin huolimatta, mitä hän teki ja toikkaroi, on hänen kansalaiskuntonsa ylivertainen Pekka Haavistoon verrattuna. Pekka Haaviston olisi viimeisenä henkilönä pitänyt ehdottaa Lex Hakkaraista, koska hänen oma syntisäkkinsä on niin painava.

Nyt Talouselämä raottaa Pekka Haaviston synkkiä tekosia kesältä 2005: 

"Paunion mukaan Haavisto liioitteli oppineisuuttaan saadakseen korkeakoulututkintoa vaatineita ja hyväpalkkaisia työtehtäviä, kuten EU:n erityisedustajan viran Sudanin rauhanneuvotteluihin 2005–2007. Paunion väitteet eivät ole johtaneet mihinkään, koska nimitys oli loppujen lopuksi poliittinen, eikä akateemista tutkintoa vaadittu."

On totta, että EU:n petosvirasto Olaf ei lopulta tutkinut Pekka Haaviston toimia Sudanin viranhaussa eli erityisesti sitä, miksi hän kyllä kertoi olleensa usean kv-instituution vieraileva tutkija ja professori ja olleensa myös Maailmanpankin varakuvernööri, mutta jätti kertomatta koulutuksensa.

EU:n virallisen lehden mukaan Sudanin suurlähettiläsvirkaan vaaditaan korkeakoulututkinto, jota hänellä ei ollut.

Pekka Haavisto väitti viime heinäkuussa Iltalehdessä tuskaannuttuaan minuun, että

"Hain samalla CV:llä, jota olen aina käyttänyt. Siinä lukee, että olen valtiotieteiden ylioppilas. Tehtävä ei ollut akateeminen, vaan edellytti poliittista ja diplomaattista kokemusta. Olen siis kertonut, että olen koulutukseltani ylioppilas." http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707212200236379_pi.shtml

Hän ei esitä mitään todisteita, eikä Haaviston nimitykseen yhä julkisesti saatavilla olevat EU-asiakirjat tue hänen kertomustaan. http://oikeamedia.com/o1-46903

Hän jätti kertomatta ilmeisesti sponssaajalleen (ulkoministeri Erkki Tuomioja), EU:n korkealle edustajalle Javier Solanalle (esittelijä) ja EU:n ulkoasiainneuvostolleen (päätöksentekijät) koulutuksensa.

Haavisto tienasi nimityksellään noin puoli miljoonaa euroa, koska hän sai EU:n korkeinta virkapalkkaa lähes kahden vuoden ajan vaikean asemapaikan lisineen. http://oikeamedia.com/o1-23939

Minua ei edes korpea Pekka Haavisto, eikä edes viime kädessä vihreät, vaikka minut leimataan Talouselämän jutussa "vihreiden riivaajaksi". Minun puolesta he saisivat rauhassa pelätä maailmaloppua, pelätä ilmastonmuutoksen myötä jäämassoista vapautuvia viruksia, syödä hyönteisiä, halata puita, sublimoitua luonnon kanssa, kierrätää (bio)roskat, vastustaa geenimanipulointia, rokotuksia, ydinvoimaa, Trumpia, kemikaaleja, fossiilitaloutta, lentomatkustamista ja etelänlomia ja aamusuihkuja ym. ym.

Mutta kun tämä vihreä alkeishömppä otetaan Totuusmediassa elämänohjeeksi ja eettiseksi normiksi, jota on pakonomaisesti suollettava aamusta iltaan kaikessa joukkoviestinnässä ilman soraääniä, se on lopulta pelottavaa. Viestinnässä vaaditaan nyt kuuliaisuutta. Uusi milleniaarien toimittajasukupolvi on saanut tämän vyörytyksen aivan uuteen kresendoon, eikä millään muulla ole väliä kuin Suurella Kertomuksella.

Pekka Haaviston kaltainen kelmi saa yhä edelleen silkkihansikaskohtelua, mutta kun joku opiskelija tekee ymmärtämättömyyttään ja pahansuopuuden vuoksi Laura Huhtasaaren gradusta tutkintapyynnön, menee YLE:n toimittajalta vajaa nanosekunti, kun hän on jo aiheen kimpussa.

Totuusmedialta meni tasan kuusi vuotta ennen kuin se lopulta raotti silkkihansikkain Pekka Haaviston alhaista moraalia.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu