MikkoPaunio

BBC:n "Valkoinen Kauhu - Jakaantunut Britannia"

Nyt olisi viimeisiä hetkiä myös Suomen Totuusmediassa herätä keskustelemaan ulkomaalaispolitiikan suunnasta alati pahenevasta segregaatiosta, ylisukupolvisesta huono-osaisuudesta ja islamismista.

BBC:n Panoraman http://www.bbc.co.uk/programmes/b09pz718 erinomainen uusi jakso "White Firght : Divided Britain" eli "Valkoinen Kauhu - Jakautunut Britannia" oli karua katseltavaa. Se oli niin karua katseltavaa niin vaikeasta aiheesta, että Ison Britannian hallitus - ilmeisesti Home Office - kieltäytyi haastattelusta. 

Periaatteessa ohjelmassa kerrottiin Luoteis-Englannissa sijaitsevan vanhan työläiskaupungin Blackburnin jakaantumisesta kahteen toisilleen tuntemattomaan osaan. Valkoiset ovat melkein kaikki muuttaneet turkulaisittain toispuol jokkee ja pääasiassa Aasiasta tulevat muslimit asuttavat toista puolta kaupunkia. Muslimialueilta islamkeskukset ovat syrjäyttäneet vanhan yhteisöllisen perinteen eli pubit ja viimeisten muuttajien mielialoja muuton alla haastateltiin mm. siitä, että pubit ovat hävinneet.   

Ohjelmassa haastatellut tahot pitivät Blackburniä kansallisena kysymyksenä eikä paikallisena, vaikkakin symbolisena. Ohjelmassa haastateltiin erityisesti maahanmuuttopolitiikasta Ison Britannian hallitukselle vuosi sitten selvityksen tehnyttä naisvirkamiestä, jonka sanoma oli maahanmuuton tapahtuneen liian nopeasti, minkä sisäministeriön virkamiehet yrittivät sensuroida hänen selvityksestään.  Hänellä oli myös muitakin kommentteja, jotka eivät sovi suureen punavihreään narratiiviin. Hän sanoi suoraan, että niqabin ja hunnun käyttö julkisella paikalla loukkaa syvästi alkuperäisväestöä, koska se on kulttuurisesti niin poikkeava käytöksen muoto. 

Ohjelmassa haastateltiin myös vanhaa Aasiasta tullutta ilmeisesti jo eläkkeelle jäänyttä poliisimiestä, joka oli kauhuissaan madrasseista ja moskeijoista, joissa indoktrinoidaan islamismiin jo 5-6-vuotiaita lapsia. Hän vaati näiden madrassikoulujen ja moskeijoiden regulaatiota ja kuriin pistämistä. Myös yksi haastateltu ilmeisesti entinen virmamies kertoi, että, vaikka madrassikoulujen pahimpiin ylilyönteihin on koetettu lainsäädännöllä vaikuttaa, ongelmana on, että näitä lakeja ei noudateta.  

Eräs haastatelluista oli ilmeisesti Englannin parlamentin nuori maahanmuuttajia edustava kansanedustaja, joka painokkaasti kertoi, että em. selvitys on siirretty hyllylle maatumaan ja että tilanne on jo saavuttanut kansallisen kriisin mittasuhteet. 

Ohjelmassa haastateltiin tietenkin myös toista osapuolta eli mm. hunnutettuja naisia, jotka ihmettelivät, miksi ihmiset eivät tykkää heistä ja vaativat kunnioitusta alkuperäisväestöltä. Eräs sillanrakentajana esiintynyt musliminaisaktivisti, joka tietenkin käytti huivia julisti, että "hän ei ole koskaan tavannut naista tai tyttöä, joka pukisi hunnun tai niqabin vastoin tahtoaa".

Vanha jo kymmeniä vuosia Englannissa ollut muslimi ja taksikuski ihmetteli, miksi pukukoodi on sinne muuttavan väestön keskuudessa niin muuttunut aikaisempaan verrattuna. 

Meillä on yht'äkkiä 40 000 ruokakuntaa KELA:n tietojen mukaan vailla mitään tuloja. Luku on muslimimaista tulleen muuttoaallon myötä nelinkertaistunut viidessä vuodessa. Nämä ihmiset asuvat pääasiassa suurimmissa asutuskeskuksissa, joissa viimeksi tulleita ei enää ole mahdollisuuksia asuttaa heitä edes kaupungin vuokrataloihin, koska niitä ei ole riittävästi tarjolla. Tuhansille Helsinkiin muuttaneille vuokrataan nyt kaupungin piikkiin asunnot vapailta markkinoilta. 

Suomalaista keskustelukulttuuria leimaa nyt täydellinen pysähtyneisyys ja kyvyttömyys keskustella aroista aiheista.

Edes aktiivimallista käydyssä keskustelussa ei kumpikaan puoli - tai ekonomistitkaan - uskalla mainita ääneen nyt syntynyttä räikeää epäkohtaa eli eli sitä, että suomalaisia on vaikea aktivoida kasvukeskuksiin työn perässä, koska ei ole asuntoja. Näitä merkittäviä nyt suomalaisten mieliä vakavasti pohdituttavia kysymyksiä mm. syntyvyyteen ja demografiaan liittyviä kysymyksiä on vaikka hurumykky, mutta rasistiksi leimaamisen pelko estää kunnon kansalaiskeskustelua aroista aihjeista.

Englannissa tilanne on vaikeuksista huolimatta todennäköisesti paljon parempi pitkällä tähtäyksellä verrattuna Suomeen, koska sinne tulevat osaavat jo englannin kieltä ja oppivat tämä valtakielen joka tapauksessa, mutta Suomessa tilanne on ihan päinvastainen.

Samaan aikaan lähes yksinomaan tulonsiirroilla elävällä kahvilakansalla menee ainakin päällisin puolin hyvin, kun menoa seuraa (Lähi-)Itäkeskuksessa. Vaikka lähes joka viikko ajan leipäjonon ohitse, en koskaan ole nähnyt leipäjonossa muslimimaista tulleita ihmisiä. 

Eilen alkoi massiivinen valvontaisku erääseen jo rinnakkaisyhteiskunnan ilmiöksi muodostuneeseen Puhoksen kauppakeskukseen tuossa lähellä kotiamme. Paikalla olivat, pelastusviranomaiset, poliisi, tulli, rajavartijat, aluehallintovirasto ja Helsingin kaupungin elintarviketarkastajat. 

Olisikohan  aika nyt todella keskustella maahanmuuttopolitiikan suunnasta ja siitä, mitä me kansakuntana haluamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ja "Ruotsi on turvallisempi kuin koskaan". Vallitsevia asenteita kuvastanee tämäkin:

https://www.expressen.se/nyheter/snattaren-drog-pi...

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Ainakin 15 vuotta myöhässä tuo Expressenin juttu. Rasismi on varmasti ollut syynä ettei asioihin ole uskallettu puuttua.

Käyttäjän PeterLindberg kuva
Peter Lindberg

”Suomalaista keskustelukulttuuria leimaa nyt täydellinen pysähtyneisyys ja kyvyttömyys keskustella aroista aiheista.”

Paunio on täysin oikeassa. Suomalainen ”omertà” tarkoittaa, että esimerkiksi ”mediaseksikkäissä” ammateissa toiminut on ymmärtänyt vaieta alan kopelointikulttuurista. Hiljaisuutta ei ole saanut urasyistä rikkoa, vaikka joku miessika on nuollut väkisin korvaa. Samaa vaikenemisen kulttuuria joudutaan tänään apinoimaan muissakin yhteyksissä. Maahanmuuton ongelmien esille tuominen tarkoittaa äkkiä muukalaisvihamielisyyttä ja henkilö maalitetaan rasistina. Vähän samalla tavalla kuin kopelointikulttuuria vastaan kapinoiva on ollut telaketjufemakko.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Kohta tulee poskipetterit kertomaan, että ei meidän tule oppia muissa maissa tehdyistä virheistä.

Käyttäjän KuinkaKarlMarxTavataan kuva
Seppo Oikkonen

Sosiologiset moraalin mekanismit jauhavat armottomasti mutta kummankin kulttuurin kohdalla eri suuntaan.

Eurooppalainen individualismi suunnistaa orgaaniseen omantunnonetiikkaan ja on täysin kykenemätön ymmärtämään miten kovia kognitiivisia tosiasioita kulttuurit ovat. Eurooppa osaa vain suvaita, suvaita ja suvaita -- mutta mitä enemmän Eurooppa suvaitsee, sitä vahvempia projektiivisia viholliskuvia on ryhmävahvistautumiseen perustuvan kulttuurin keskuudessaan kehitettävä oman sosiaalisen eheytensä ylläpitämiseksi.

Nämä kansainvaelluksen tuomat ei-eurooppalaiset ovat kaikki vahvaa sukupuoliseparaatiota ylläpitäviä, mekaaniseen normimoraaliin perustuvia kulttureita, joiden dynamiikka on siis eurooppalaiselle uuden ajan ajatteluperinteelle täysin päinvastainen.

Tragedia toteutuu siinä, että eurooppalainen perinne ei pysty missään vaiheessa sanomaan massamittaisellekaan kansainvaellukselle selvästi: "Ei!" Eurooppalaiset osaavat vain herkistää omaatuntoaan -- ja kehittäessään omaa loukkaantumisherkkyyttään he vain siirtävät jatkuvasti moraalisia maalitolppia edessään yhä kauemmas.

Eurooppa sortuu "rasismin" pelkoon, omaan kehittyneisyyteensä, omaan suvaitsevuuteensa. Emme ymmärrä miten ohuiden kognitiivisten lankojen varaan oma kehittyneisyytemme ja hyvinvointimme on ripustettu. Emme ymmärrä etteivät kansainvaellukset pääty itsestään -- ne tulevat tulevalla vuosisadalla kasvamaan yksinomaan Afrikasta satojen miljoonien suuruusluokkaan. Eikä niissä käy kenellekään hyvin -- ei eurooppalaisille, ei myöskään niille jotka tänne vaeltavat omaamatta sitä kulttuurista pääomaa joka kehityyneiden yhteiskuntien pyörittämisessä tarvittaisiin.

Douglas Murray: The Strage Death of Europe.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Nämä tarinat pysyvät samoina vuosisadat.Roolihenkilöt vain vaihtuvat.110 vuotta sitten "McClure" otsikoi "The Great Jewish Invasion".Juutalaiset eivät juurikaan olleet muita ilkeämpiä.Suurempi synti oli ,että lähtömaa oli joku pirun persläpi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Juutalaiset eivät pyrkineet muuttamaan tulomaitaan paskaläviksi (=shithole) niin kuin monet näistä nykyisistä näyttäisivät tekevän. Taisivat muutenkin olla aika omavaraista porukkaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ongelmiahan esiintyy pääosin siis niissä maissa, jotka avokäsin jakelevat erilaisia tukia ja rahoittavat näiden kulkijoiden elämää. Vastaavasti niissä maissa, joissa integroituminen yhteiskuntaan on suoraan tulijoiden elinehto ei ole vastaavia ongelmia, koska kulkijat käyttävät kaiken aikansa integroitumiseen, eikä siis ole aikaa mihinkään typeryyksiin.
Eiköhän tämä ole jo nähty.

Koska voidaan tosiaan keskustella avoimesti ja myönnetään myös faktat ?

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Mä olen yksinkertaisesti kyllästynyt äänettömän sponssaajan rooliin. Ei mulla muuta.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Näetkö (rehellisesti), että Sosiaalidemokraateissa olisi mahdollista tehdä jotenkin järkevämpää maahanmuutto- ja integraatiopolitiikkaa? Minä en siis ilmiselvästi näe, että se on mahdollista. Vaikka yksittäiset kyseisen puolueen edustajat ovatkin puhuneet järkeviä, niin aina lopulta maailmoja syleilevä meininki vie voiton ja kaikki tiukkuus ja rajat katoavat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset