MikkoPaunio

"Vain mamut synnyttävät"

Suomalaisen valtamedian piirissä käydyssä keskustelussa en ole nähnyt puheenvuoroja, joissa oltaisiin huolestuttu siitä, että suomalainen yhteiskunta on suurimman väestöllisen muutoksen edessä koskaan ja että siihen liittyy hyvin suuria turvallisuuspoliittisia haasteita. Rupesin taas tätä miettimään, koska ystäväni Tero Paloheimo oli parisen viikkoa sitten ensimmäistä kertaa pariin vuoteen Lähi-Itäkeskuksessa ja oli näkemästään tyrmistynyt. Suomalaiset olivat kaikonneet. Itse tätä en niin ollut huomannut, koska visiteeraan tätä basaaria lähes päivittäin.

Toki minuakin on alkanut hieman - tai suoraan sanoen hieman enemmän - mietityttämään, kun tässä basaarissa kuulee vierustoverin älypuhelimellaan kuuntelevaan suureen ääneen koraanin tekstejä tai kun istuu metrossa ja vieressä on usein mustaan kaapuun verhottu nainen, joka robottomaisesti lukee älypuhelimesta koraania tai kun seuraan Puhokselta basaarin Express Coffee House'iin suuntautuvaa edestakaista liikehdintää; Puhoksella  rekrytoidaan tulevia pahantekijöitä ja myydään huumeita aivan avoimesti.    

En voisi väittää, että tunnen oloni kotoisaksi.

Mielialaa ei myöskään kohenna, että Lähi-Itäskeskuksessa vastaan tulee säännönmukaisesti sankoin joukoin hyvin nuoria elegantisti puettuja somaliäitejä ja nyt viime aikoina ilmeisesti pakolaisaallon mukana tulleita nuoria äitejä huiveineen ja he kuljettavat emmaljungissaan tai jopa Stokke-merkkisissä vaunuissa pienokaisiaan, vaikka tilastojen mukaan heillä ei juuri lainkaan ole tuloja.

Paljon harvemmin tulee vastaan vaatimattomammissa vaunuissaan suomalaislapsia työntäviä äitejä, vaikka me suomalaiset olemme Itä-Helsingissä edelleen selvä enemmistö. "Vain mamut synnyttävät" on nyt toistuva kommentti somessa. Vain aniharvalla suomalaisella perheellä on varaa Stokke-vaunuihin, mutta ennen kaikkea lapsiin.

Dramaattisinta tässä on nyt se, että suomalaiset joutuvat laskemaan pennilleen, onko varaa lapsiin, mutta tänne muuttava muslimiväestö on ottanut strategiakseen rinnakkaisyhteiskunnan luomisen ja lapsenteon työnteon ja yhteisen hyvän sijaan. Meidän järjestelmä on tämän kaiken sallinut ja lastenteosta on näille maahanmuuttajaryhmille tullut keskeinen osa heidän ansaintalogiikkaansa, jota maksimoidaan mm. säännönmukaisesti tekaistuilla avioeroilla. Tämän on jopa HS kainosti myöntänyt. 

Mikäs tänne on ollut tullessa, kun asunnot tarjotaan tuosta vain (nyt viimeisessä rytäkässä ohi suomalaisten jonottajien ja piikki on auki yksityisiltä vuokramarkkinoilta, koska kaupungin asuntoja ei ole), vielä toistaiseksi korkeatasoinen opetuskin on tarjolla kaikille (tosin se ei ole kovin kiinnostavaa), neuvolapalvelut ja synnytyspalvelut ovat maailman huippuluokkaa ja kalliit erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palvelut esimerkiksi vaikeasti vammaisille ilmaiset (toistaiseksi).

Tämä viimeeksi mainittu on kaikkein eniten ruvennut minua mietyttämään oman lihassairaan poikamme vuoksi ja sanottakoon sekin ruma sana ääneen, että palvelupisteissä, joissa käymme on selvä yliedustus uilkomaalaisia. Tämä tietenkin johtuu siitä, että tänne saapuu paljon perheitä erityislasten kanssa, koska he tietävät täällä saatavan palveluita, joita ei omissa maissa saisi. Tämä koskee erikoissairaanhoitoa laajemmin ja on yksi kipeistä SOTE-kysymyksistä nyt, vaikka tästäkään ei puhuta tai saa näiustä puhua tai saa puhua silloin, kun puolustellaan laittomien oikeutta terveyspalveluihin.

Tehokasta lääkettä emme pojallemme saa, koska yhteiskunnassa mm. turvapaikkaturismi nielee miljardeja.

Nyt olisi suomalaisten melkein viimeinen hetki miettiä näitä kysymyksiä etenkin, kun tiedetään ja päivitellään suomalaisten ennätyksellisen alhaista syntyvyyttä ja samalla vaietaan siitä, että tänne tulijoiden syntyvyys on hyvin korkeaa.

Väestökehityksen liittyvät kysymykset ovat nyt turvallisuuspoliittinen kuuma peruna, josta on vaiettu. 

Maansa normalisoimista takapajuisuudesta aloitteleva Saudi-Arabian kruununprinssi on yhdysvaltalaisen Time lehden haastattelussa tässä kuussa antanut hyytävän varoituksen Euroopalle. Varoituksesta ei tietenkään ole valtamediassa mainittu. Tässä sen hyytävin osa.

"Ja tiedättekö, mikä on se suurin vaara? Ääriainekset eivät ole Lähi-Idässä, koska ääriainekset tietävät, että Lähi-Itä (Saudi-Arabia, Egypti, UAE, Jordan ja moni muu maa) on luonut heitä vastaan tehokkaan strategian. Heidän tärkein tähtäimensä on radikalisoida muslimiyhteisöt Euroopassa. He toivovat, että Eurooppa muuttuu 30 vuodessa Muslimiveljeskunnan maanosaksi ja he haluavat kontrolloida muslimeja Euroopassa Muslimiveljeskunnan avulla. Tämä tulee olemaan paljon vaarallisempi ilmiö kuin Kylmä Sota, ISIS tai Al Qaeda tai mikä tahansa minkä olemme nähneet viimeisen sadan vuoden  ajan historiassa." http://time.com/5228006/mohammed-bin-salman-interview-transcript-full/

Muistettakoon, että tämä ei siis ole minkään "persuhörhön" mielenhäiriö, vaikka moni ns. suvaitsevainen varmaan kovin toivoisi.

Nykyisellä maahanmuuttoipolitiikalla - virallisesta perusteluista huolimatta - ei ole mitään tekemistä sen enempää huoltosuhteen kuin kestävyysvajeenkaan korjaamisen kanssa - vaan päinvastoin. Tältä ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyviltä turvallisuuspoliittisilta haasteilta virallinen Suomi ummistaa nyt silmänsä.  

On aika lopettaa sinisilmäinen hölmöläisyys ja reivattava maahanmuutto - ja integraatiopolitiikaa Tanskan, Itävallan ja monien muiden maiden mallin suuntaan. On käynnistettävä maahanmuuttokeskustelu uudelta realistiselta pohjalta.

Eräs toinen "persuhörhö" eli Ranskan presidentti Emmanuel Macron vajaa viikko sitten kertoi Eurooppaan tulevan kymmeniä ellei satoja miljoonia ilmastopakolaisia Afriokasta http://www.cnewsmatin.fr/france/2018-04-16/emmanuel-macron-reconcilier-et-unir-le-pays-778763. Väite ilmastopakolaisuudesta on mieletöntä vaarallista propagandaa tältä suurelta Jyrki Kataisen ihailemalta eurooppalaiselta johtajalta niin afrikkalaisten kuin meidänkin kannalta, mutta kuvastaa tilanteen vakavuutta myös Suomen kannalta. Se ei johdu ilmastonmuutoksesta vaan valtavasta elintasokuilusta maanosien välillä ja Afrikan korkeasta absoluuttisesta syntyvyydestä.

Asuessamme USA:ssa kymmenen vuotta sitten israelilaisen naapuriperheen isä totesi, että "arabit luulivat heidän korkean syntyvyyden luhistavan Israelin valtion, mutta Neuvostoliiton romahduksen myötä miljoonien juutalaisten muutto Israeliin muutti kaiken". Istuimme naapurin perheen ja Israelin murhatun pääministerin Yitzak Rabinin pojan Yuval Rabinin http://www.globes.co.il/en/article-after-22-years-im-still-recognized-as-yitzhak-rabins-son-1001185940 perheen kanssa illallisella pariinkin otteeseen, kun he olivat muuttamassa takaisin Israeliin. Tuolloin puhuimme näistäkin asioista, olihan Israelin sota Hizbollahia vastaan juuri päättynyt. Myöhemmin olen monasti miettinyt näitä sanoja. 

Olemme vain pieni 5,5 miljoonan lastu yli seitsemän miljardin ihmisen meressä.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

31Suosittele

31 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Kirjoituksesi on niin surullisen totta. Eikä sitä edes saisi ääneen sanoa. EU on kahjojen johtajien käsissä. Siitä saamme kärsiä ja pitkään.

Syytä jokaisen maailmanhalaajan lukea kohta Macronin muuttoennusteesta. Jollei se saa kelloja soimaan niin sitten on vintillä pimeää.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Maailma on muuttunut. Maatalousyhteiskunnassa työorientoituneisuus ja suuri lapsiluku onnistui, nyky-yhteiskunnassa harvemmin, vaikka esikouluikäisille onkin perustettu runsaasti DDR-tyylisiä avovankiloita.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Pahinta on se ajattelutapa, että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia ja sopeutuvat keskenään. Ihmisiä ei uskota, vaikka he ovat omin silmin nähneet, mikä tilanne on esimerkiksi Tukholman lähiöissä ja Malmössa. Kävin itse Tukholmassa ja Malmössa puolitoista kuukautta sitten.

Schengen-sopimus on neuvoteltava uudelleen ja palautettava rajavalvonta. On täysin käsittämätöntä, että sopimus, joka koskee sopimusmaan kansalaisia ja laillisesti näissä oleskelevia on ulotettu kaikkiin sopimusalueella oleskeleviin ihmisiin.

Idiootit selittävät, että rajatarkastusten noudattaminen hidastaisi ihmisten ja tavaroiden liikkumista. Eivätpä taida paljoa matkustella tuollaiset ihmiset. Minä olen joka kerta lentokentältä lähtiessäni joutunut turvatarkastukseen, jossa passinikin on tarkastettu.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mites sitä politiikkaa reivataan sitten sinne ''oikeaan'' suuntaan.

Suomalaiset eivät ole muuttamassa linjaansa, se näkyy pitkän matkan kehityksellä gallupeissakin.

Puhetta somessa pienessä piirissä ja toivoa paremmasta.

Taitaa olla ihan muut asiat,jotka kanslaiset saavat äänestämään.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

En tiedä oliko tuo eka retorinen heitto, mutta oletan että se oli kysymys vaikka siitä kysymysmerkki puuttuukin. Vastaus oli blogissa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Oletko Ritala sitten tyytyväinen, kun samat humanitäärisen maahanmuuton mukanaan tuomat ongelmat, jotka riivaavat muita länsimaita, iskevät vasten kasvoja ja vaikutukset näkyvät gallupeissa? Eikö politiikan suuntaa kannattaisi muuttaa jo aiemmin? Silloin sinunkaan ei tarvitsisi itkeä itseäsi uneen, kun pääministerinä olisi persu.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Kannattaa seurata Greek Reporterista, kuinka tilanne kehittyy tänä keväänä.

http://greece.greekreporter.com/tag/refugees/

Nythän Kreikan saarille on täysin vapaa pääsy ja tulijat saavat jatkaa matkaansa vapaasti syvemmälle EU:n alueelle.

Käyttäjän JuhaTuomarla kuva
Juha Tuomarla

Muuten täysin samaa mieltä, mutta yksi moka: sana reivaaminen tarkoittaa purjeiden pinta-alan pienentämistä. Ei pitäisi käytää sanoja, joiden merkitystä ei tiedä, vie uskottavuutta muultakin tekstiltä, vähän niin kuin yhdys sana virheet.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kyllä mä olen purjehtinut aika paljon, mutta kyllä kait sanaa reivata käytetään kun reivataan kurssia eli muutetaan suuntaa, vaikka tuo sanatarkka tulkintasi on tietenkin oikea??

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Purjeita reivaamalla muutetaan kurssia.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Purjeita reivataan eli pienennetään silloin kun tuulee liian lujaa, myrsky lähestyy. Sen takia ei kurssia muuteta.

Ehkä joskus käytetään sanontaa että täytyypä reivata vähän. Silloin on tarvetta hiljentää menoa, hillitä tekemistä.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio
Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

mallin mukaan nyt korvattu sanalla suuntaan

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Levittäkää tietoa suomalaisten syntyvyyttä nostamaan pyrkivästä Facebook-ryhmästäni: "Lapsia haluavat sinkut (korkeakoulutetut, yrittäjät ja taiteilijat)" https://www.facebook.com/groups/1310991835701026/

Pekka Iiskonmaki

Toivottavasti Mikko Paunio ei saa pitkää tuomiota.

Suomessa ei totuuden puhujat kauan vapaalla jalalla ole.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hyvä ja ytimeen osuva kirjoitus.

Polittisen islamin tavoite on todellakin levittäytyä joka paikkaan. Valitettavasti muutoksenhakuaika Islamisaatiota vastaan on isossa osassa Eurooppaa jo päättynyt. Suomen poliitikot eivät pysty vallitsevaa kehitystä estämään. Tulijat eivät tule edelleenkään integroitumaan, rinnakkainen yhteiskunta on jo muodostumassa ja Itiksen/ Puhoksen kulmilla saa hieman esimakua tulevasta. Ja kaiken tuon lystin maksaa suomalainen fiksu veronmaksaja.

Luin juuri eilen samaa aihetta käsittelevän kirjan. Suosittelen.

Islam - Yhdestoista vitsaus
Hege Storhaug

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kyhllä tässä on paljon tehtävää ja sen vuoksi Hegen kirjankin kait ostit.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Jos Suomessa tilanne päästetään prosenteissa lähellekään Ruotsin tilannetta, niin peli on menetetty. Ruotsissa on tulevaisuudessa edessä suuret yhteiskunnalliset mullistukset. Samaa ei saa koskaan päästää tapahtumaan Suomessa. En näe mitään muuta mahdollisuutta, kuin äänestää kehitystä vastustavaa puoluetta ja puolustaa näkemystään rasismi ja fasmisi herjoja heittäviä vastaan. Niin pitkään kuin Unelmaväki saa sanella miten ja mistä pitää ajatella, koko ongelmaa ei edes käsitellä millään tasolla.

Länsimaissa tämä asia on aina mennyt sillä kaavalla, että 1) vaiennetaan keskustelu ja suurmaahanmuutto käynnissä taustalla 2) ongelmat tulevat suuremmiksi, yhä enemmän vaiennusta 3) ongelmat ovat ylivoimaisia hoitaa ja kehitystä ei voida muuttaa, nyt viimeisetkin kantaväestön edustajat (ja osa maahanmuuttajista) tajuaa virheet ja aletaan tiukentamaan linjaa, mutta 4) tässä vaiheessa se on jo liian myöhäistä.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Niin puhumattomuus ja kansan tuntojen aliarviointi johtaa ennen pitkään räjähdykseen ja siitä mediapoliittinen eliitti on pitkälti vastuussa.

Käyttäjän ViliLustman kuva
Vili Lustman

Valitettavasti meillä päätäntävalta maahanmuutosta ja integraatiosta on annettu ihmisten käsiin, jotka eivät tiedä mitään historiasta, kulttuureista tai maantieteestä. Ainakaan vieraiden kulttuurien historiasta. He eivät ymmärrä, että läntisen maailman saavuttama ihmisoikeuksien taso on ollut pitkällisen työn ja tuskan tulos. Jos maahanmuuttaja ei _omaksu_ kulttuuriamme hän tuskin maagisesti muuttuu länsimaalaiseksi arvoiltaan.

Koko monikulttuurismia leimaa kyvyttömyys ymmärtää lukuja, pitkän aikavälin muutoksia, sekä taloudellisia realiteettejä. En voi ymmärtää, miksi eurooppalaiset oikeistolaiset luovuttivat maahanmuuttopolitiikan laskutaidottomille vasemmistolaisille.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kyllä oli vielä aika jolloin demareissa osattiin laskea ja Marxin Smithinsä oli lukenut ja hänen jäämistöstään löytyi runsaasti differentiaalikalkulusta. Ne ajat ovat menneet ja tilalle tullut tämä pähkähullu kulttuurimarxismi.

Käyttäjän TapaniTuominen1 kuva
Tapani Tuominen

Allekirjoitan tekstin sellaisenaan. Harvinaista ottaen huomioon Painion puoluekannan.

Jos Mikko olisi persu, täällä olisivat kaikki ritalat ja (muut) Tampereen demarit kitapurjeet vilkkuen huutamassa rasismia. Ja yksi Sini myös.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Mieluummin istun iltaa basaarissa kuin räkälässä. On molemmista nääs kokemusta.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Hertta Kuusista parafraseeraten: Tsekkoslovakian tien tulisi olla meidänkin tiemme.

Paitsi että nykyään se on Tsekki ja Slovakia (sekä Puola ja Unkari).

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Tuohan oli mainio heitto...:)

Käyttäjän JaakkoMuranen kuva
Jaakko Muranen

Huolellisella lukemisella löytyi jutusta yksi faktalta vaikuttava maininta. Uskon, että kirjoittaja on Itäkeslkuksessa saattanut nähdä muutaman nätin muslimitytön. Muu onkin sitten sitä peruskohkaamista ja omien katkerien havaintojen yleistämistä. Kirjoittaja vissiin edelleen toivorikkaana odottaa sitä jo muutama vuosi sitten varmaksi ennustettua raiskausten aaltoa. Vai onko sittenkin niin, että "valtamedia vaikenee"????

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Tämän katkeran kommentin jätän omaan arvoon.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Minusta yksipuolinen media on aika paljon syyllinen suomalaisen yhteiskunnan poliittiseen sokeuteen. Onneksi on some josta voi löytää infoa josta valtamedia ei kerro. Kielitaitokin auttaa, koska silloin on luotettavan tiedon löytämiseen vielä suuremmat mahdollisuudet. Kyllä se edistys tännekin tulee, vaikka ehkä (liian) hitaasti.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kyllä Kaija olet oikeassa. Lehdistön pluralismin puuttuessa meiltä puuttuu käytännössä aito sananvapaus. Se on vähän niinkuin Orwellin Eläinten Vallankumouksessa, että jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Itse olen alalla, jossa täytyy tarkistella, kysellä ja täyttää henkilön puolesta.

En ole yllättynyt mammonasta. Eräs tuttu exvirkamies totesi viisaasti: On vain yhdenlaista oikeutta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ruotsin väestöstä 9,7 prosenttia on saapunut maahan vuoden 2010 jälkeen. Siis melkein miljoona.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Olen itsekin tuonut esille muutamissa kommenteissani tätä kasvavaa ongelmaa ja sitä, että moni suomalainen mies pelaa nyt pariutuessaan ”venäläistä rulettia.” Edessä on kallis vuokra-asuminen tai pankin kymmenien vuosien torpparuus pääkaupunkiseudulla. Tulijoilla ei ole tätä ongelmaa. He voivat rauhassa keskittyä lisääntymiseen, joka johtaa demokratiassa valtaan tulevaisuudessa. Voimakas asuntorakentamisbuumi pääkaupunkiseudulla edesauttaa tätä kehitystä. Siinä vähät välitetään yhteiskunnan yleisestä edusta. Oman voiton tavoittelu on syrjäyttänyt yhteisen hyvän monen suomalaisen ajattelussa.
Enemmistön äänillä päätetään asioista demokratiassa. Demokratia voi ampua joskus itse itseään ihan omaan jalkaan.

Maalta puuttuu jämäkkä johto, joka alkaisi saamaan asioita ”normaaliin päiväjärjestykseen.” Sukulaiskansa Unkarissa on herännyt huomaamaan nämä vaarat jo ajat sitten. Parempaa ei ole luvassa Suomessa. ”Renki on muuttumassa isännäksi.” Nykyinen lainsäädäntö pitää siitä huolen ja tulijat ottavat siitä kaiken mahdollisen irti. Tämä ei ole vihakirjoitus, vaan puhdasta realismia rasismin sijaan. Kiitän blogistia asiallisesta kirjoituksesta.

Tommi O. Pälve

Vähemmästäkin on bannit tullut tällä palstalla. Katsoo nyt kauan tämä kirjoitus saa olla esillä.

Käyttäjän JarmoKanerva1 kuva
Jarmo Kanerva

Niinhän se on, että länsimainen krääsäkulttuuri (liberaali markkinatalous) on häviämässä syvähenkiselle kulttuurille (islam). Ja siinähän ei ole mitään pahaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset