Punavihreää "solidaarisuutta" maailman köyhimmille

RAPORTTIANI ON MAAILMAN ERI ALUSTOILLA JAELTU. TÄSSÄ USA:N YDINVOIMAA KANNATTAVAT ENVIRONMENTALISTIT JATKOJULKAISIVAT SEN. http://USA:n ydinvoimaa kannattavat environmentalistit noteeraavat uusimman raporttini. http://efn-usa.org/environment/item/1815-kicking-away-the-energy-ladder-mikko-paunio-finland

Raporttini punavihreän "solidaarisuuden" vaikutuksista kehitysmaiden kansanerveydelle http://www.thegwpf.com/new-report-green-policies-threaten-poor-nations/ julkaistiin eilen the Global Warming Policy Foundation'n (www.thegwpf.com) sivuilla. Se on lordi Nigel Lawsonin (Ison Britannian pitkäaikaisin valtionvarainministeri) ns. non-partisan ryhmä eli siihen kuuluu myös Työväen- ja Liberaalipuolueessa toimivia poliitikkoja ja aktiiveja henkilöitä. 

Sen tieteellisiin neuvonantajiin kuuluun mm. Freeman Dyson, joka on ehkä viimeinen elävä 20. vuosisadan suurista fyysikoista. Hän kuului ryhmään, jossa vaikuttivat Albert Einstein, Nils Bohr, Wolfgang Pauli ja Robert Oppenheimer Princeton'n yliopistossa http://nautil.us/issue/43/heroes/my-life-with-the-physics-dream-team. Säätiön hallituksen jäsenet ja tieteelliset neuvonantajat löytyvät linkkaamastani raportistani. 

Thegwpf on maailmassa eräs johtavista kriittisistä environmentalismia kritisoivista ajatuspajoista.  Tämä raporttini on jo toinen, joka julkaistaan lyhyen ajan sisällä säätiön sivustolla. Ensimmäiseen raporttiini https://notalotofpeopleknowthat.files.wordpress.com/2018/01/image76.png kirjoitti Työväenpuolueen elinikäinen ylähuoneen ja thegwpf:n hallituksen jäsen Lordi Donoughue esipuheen. Lordi Donoughue tunnetaan mm. siitä hän antoi vinkit BBC:n ratkiriemukkaalle TV-sarjalle "Kyllä Herra Ministeri".

Viime syyskuussa ensimmäinen esseeni environmentalismin kauhistuttavista kansanterveydellisistä seurauksista julkaistiin yhdysvaltalaisella American Council on Science and Health (ACSH) https://www.acsh.org/news/2017/10/30/sustainability-threatens-public-health-developing-world-12055  sivustolla. Valmistelin artikkelia melkoisella huolellisuudella eli kirjoitin sitä 12 vuotta. Minut valittiin esseen julkaisemisen jälkeen ACSH:n tiede- ja politiikkaneuvonantajaksi (Science and Policy Advisor). 

ACSH:n perusti aikoinaan nobel-palkittu Norman Borlaug yhdessä Elisabeth Wheelan'n kanssa. Vuonna 2006 Yhdysvaltain kongressi hyväksyi yksimielisesti aloitteen korkeimman mahdollisen siviilitunnustuksen eli kongressin kulmamitalin myöntämisestä Borlaugille. Asetuksen mukaan ”tohtori Borlaug on pelastanut enemmän ihmishenkiä kuin kukaan toinen ihminen, joka on koskaan elänyt, ja pelastanut enemmän ihmishenkiä islamilaisessa maailmassa kuin kukaan toinen ihmiskunnan historiassa”.  ACSH suhtautuu myönteisesti teollisuuteen, tekniikkaan ja tieteeseen ja pyrkii toiminnallaan mm. oikaisemaan vihreiden massatiedonvälityksen avulla levittämiä valheita edistyksen mukanaan tuomista "vitsauksista".

Uusimman raporttini mukaan environmentalismin tuleva uhriluku voi jopa ylittää 20. vuosisadan suurten ideologioiden uhriluvun. Sinällään tämä ei ole kovin suuri yllätys, kun lukee Rupert Darwall'n 2017 lokakuussa julkaistun kirjan Green Tyranny (Vihreä Tyrannia), jossa osoitetaan kauniisti, kuinka environmentalismin isä oli natsi-ideologia ja äiti Frankfurt'n koulukunta eli rumasti sanottuna kulttuurimarxismi.

Uudessa raportissani käyn läpi energiajärjestelmän evoluutiota myös Suomen osalta ja esittelen suuren yleisön vähän tunteman energiatikapuukonseptin, jonka (puna)vihreät ovat hylänneet dekarbonisaatioinnossaan maailman kehitysagendalta. Tällä on jo ja tulee olemaan massiiviset kielteiset vaikutukset kansaterveydelle kehitysmaissa, koska vihreät politiikat estävät köyhimpien maiden – erityisesti Afrikan – sähköistämistä. Tämä myös jouduttaa massapakoa rikkaaseen Eurooppaan Afrikan väkiluvun moninkertaistuessa seuraavina vuosikymmeninä.

Raportissani esittelen myös Helsingin vihreiden ja heidän liittolaisten tekemää katastrofaalista päätöstä siirtyä kivihiilestä puun polttoon Helsingin primaarienergian tuotannossa.

EU:n hiljan tekemä kaksoispäätös biomassan kestävyyskriteereistä oli vedenjakaja, jonka myötä globaali vihreä liike on tajunnut bioenergian valtavaksi virhearvioksi http://www.eubioenergy.com/2018/01/17/clean-energy-vote-meps-sell-out-climate-nature-people-to-please-intensive-farming-forestry-lobby/.

Artikkelissani kerron viimeisimpään korkeatasoiseen  MIT:n IPCC-viitekehyksessä tehtyyn tutkimukseen, jonka mukaan puun poltttaminen lisää monista eri syistä johtuen enemmän CO2 päästöjä kuin kivihiili. 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu