Ekopaavi Fransiskus suojellut ihmishirviö "Setä Ted'ä"

Kun kirjoitin uusinta kirjaani odottelin Paavin ilmastoensyklikan "Laudato Si'n" julkistamista. Sitä oli ennakoitu maapallon pelastuksena puoli vuotta ennen sen julkaisemista maailman johtavan tiedelehden Science'n pääkirjoituksessa.

Tämä pääkirjoitus kertoo olennaisen tiedemaailman nykyisestä rappiosta.

Tämä ilmastoensyklika ja Ekopaavin homoja ja vähemmistöjä puolustavat kannanotot ja näistä hänelle koitunut good will on toistaiseksi taannut sen, että Totuusmedia ei ole repinyt Fransiskuksen paaviutta palasiksi, vaikka syytä olisi.

Kannattaa näemmä ilmoittautua kulttuurimarxilaiseksi identiteettipoliitikoksi, niin Totuusmedia ei kaivele tekemisiäsi.

Jorge Bergoglio sai nimen Paavi Fransiskus savun noustua 13.3.2013 Vatikaanissa. Hän tiesi jo samana vuonna Washington DC:n arkkipiispan Ted McCarrick'n olevan ihmispeto ja lasten raiskaaja, eikä tehnyt asialle mitään.

Oli tapana, että Ekopaavi Fransiskuksen keskeisen valtaannostajan "Setä Ted'n" saavuttua seminaareihin, piti kaunokaiset lapsoset aina piilottaa.

Erään toisen Ekopaavin "edistyksillisistä" valtaannostajista belgialaisen kardinaali Danneelsin tiedetään vaientaneen vuonna 2010 nuoren miehen tämän valitettua erään piispan käyttävän häntä hyväkseen. Piispa sattui olemaan vieläpä tämän nuoren miehen setä.

"Setä Ted" on historian ainoa kardinaali, jolta koskaan on otettu kardinaalin punainen tunikka pois. Tämä tapahtui viime heinäkuussa. Vatikaanin USA:n suurlähettiläs Carlo Maria Vigano oli todistanut häntä vastaan ja myöskin kertonut 2013 Ekopaaville "Setä Ted'n" turmelleen jo vuosikymmeniä seminaarilaisia.

Kun Ekopaavi hiljattain palasi Irlannin matkaltaan, hän kieltäytyi kommentoimasta Viganon todistusta.

Jorge Bergogliolla on Spectator blogistin Damian Thomsonin mukaan omassa maassaan julman kyynisen selkäänpuukottajan maine eikä Ekopaavi siksi halua vierailla kotimaassaan. Henry Sire niminen toimittaja on kirjoittanut vihamielisen kirjan Ekopaavista nimeltään "The Dictaror Pope", joka perustuu ensikäden Argentiinan ja Rooman ajan todistusainestoon Bergoglion edesottamuksista.

Jorge Bergogliolla on Thomsonin mukaan myös "Team Francisiksi" kutsu ryhmä "edistyksellisiä" toimijoita, jotka punovat Richard NIxonin Mustien Operaatioiden tapaisia (Black Ops) juonia ja voipi olla, että arkkipiispa Carlo Maria Viganolle käy vielä huonosti. https://www.spectator.co.uk/…/what-has-pope-francis-covere…/

Eräs fb-kaveri on postannut pariin otteeseen obskuurien alustojen väittämät, että Fransiscus olisi myös sekaantunut pedofiliaan. Tämän Spectator-jutun jälkeen en pitäisi tätä enää mahdottomana. Spectator on Ison Britannian arvostetuimpia lehtiä pienestä levikistään huolimatta.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu