MikkoPaunio

Ekopaavi Fransiskus suojellut ihmishirviö "Setä Ted'ä"

Kun kirjoitin uusinta kirjaani odottelin Paavin ilmastoensyklikan "Laudato Si'n" julkistamista. Sitä oli ennakoitu maapallon pelastuksena puoli vuotta ennen sen julkaisemista maailman johtavan tiedelehden Science'n pääkirjoituksessa.

Tämä pääkirjoitus kertoo olennaisen tiedemaailman nykyisestä rappiosta.

Tämä ilmastoensyklika ja Ekopaavin homoja ja vähemmistöjä puolustavat kannanotot ja näistä hänelle koitunut good will on toistaiseksi taannut sen, että Totuusmedia ei ole repinyt Fransiskuksen paaviutta palasiksi, vaikka syytä olisi.

Kannattaa näemmä ilmoittautua kulttuurimarxilaiseksi identiteettipoliitikoksi, niin Totuusmedia ei kaivele tekemisiäsi.

Jorge Bergoglio sai nimen Paavi Fransiskus savun noustua 13.3.2013 Vatikaanissa. Hän tiesi jo samana vuonna Washington DC:n arkkipiispan Ted McCarrick'n olevan ihmispeto ja lasten raiskaaja, eikä tehnyt asialle mitään.

Oli tapana, että Ekopaavi Fransiskuksen keskeisen valtaannostajan "Setä Ted'n" saavuttua seminaareihin, piti kaunokaiset lapsoset aina piilottaa.

Erään toisen Ekopaavin "edistyksillisistä" valtaannostajista belgialaisen kardinaali Danneelsin tiedetään vaientaneen vuonna 2010 nuoren miehen tämän valitettua erään piispan käyttävän häntä hyväkseen. Piispa sattui olemaan vieläpä tämän nuoren miehen setä.

"Setä Ted" on historian ainoa kardinaali, jolta koskaan on otettu kardinaalin punainen tunikka pois. Tämä tapahtui viime heinäkuussa. Vatikaanin USA:n suurlähettiläs Carlo Maria Vigano oli todistanut häntä vastaan ja myöskin kertonut 2013 Ekopaaville "Setä Ted'n" turmelleen jo vuosikymmeniä seminaarilaisia.

Kun Ekopaavi hiljattain palasi Irlannin matkaltaan, hän kieltäytyi kommentoimasta Viganon todistusta.

Jorge Bergogliolla on Spectator blogistin Damian Thomsonin mukaan omassa maassaan julman kyynisen selkäänpuukottajan maine eikä Ekopaavi siksi halua vierailla kotimaassaan. Henry Sire niminen toimittaja on kirjoittanut vihamielisen kirjan Ekopaavista nimeltään "The Dictaror Pope", joka perustuu ensikäden Argentiinan ja Rooman ajan todistusainestoon Bergoglion edesottamuksista.

Jorge Bergogliolla on Thomsonin mukaan myös "Team Francisiksi" kutsu ryhmä "edistyksellisiä" toimijoita, jotka punovat Richard NIxonin Mustien Operaatioiden tapaisia (Black Ops) juonia ja voipi olla, että arkkipiispa Carlo Maria Viganolle käy vielä huonosti. https://www.spectator.co.uk/…/what-has-pope-francis-covere…/

Eräs fb-kaveri on postannut pariin otteeseen obskuurien alustojen väittämät, että Fransiscus olisi myös sekaantunut pedofiliaan. Tämän Spectator-jutun jälkeen en pitäisi tätä enää mahdottomana. Spectator on Ison Britannian arvostetuimpia lehtiä pienestä levikistään huolimatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

On kerrassaan hämmästyttävää, ettei Vatikaani puuttunut esim. nyt julki tulleisiin Pennsylvanian tapauksiin tuomitsemalla ne konkreettisesti.

Vatikaanista jää nyt nykyaikana vääjäämättä se mielikuva, että pappisvirkoihin hakeutuvat ja valikoituvat tietoisesti sekä homot, että pedofiilit lasten hyväksikäyttäjät.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

HYI
HYI
HYI

Timo Soini voisi lausua tähän jotain...………...

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio
Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Joo oikein kunnon ryhtiröhinä samaan tyyliin kuin pilkkaa Halla-ahon jne

Plokiinsa voisi oikein kirjoittaa vaikka sananlaskun

Nikolai Holopainen

WikiLeaks viestittää, että Vatikaanissa olisi tapahtunut vallankaappaus.

WikiLeaks: Clinton, Obama, Soros Overthrew Pope Benedict In Vatican Coup

George Soros, Barack Obama and Hillary Clinton orchestrated a coup in the Vatican to overthrow the conservative Pope Benedict and replace him with radical leftist Pope Francis, according to a group of Catholic leaders citing evidence from various sources including WikiLeaks emails.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ "..Jorge Bergogliolla on.. julman kyynisen selkäänpuukottajan maine..."

Paavi Franciscus totesi kerran jossakin kohtaa, että paavikin on syntinen ja suuri syntinen. Hän ei varmaan liioitellut. Muun muassa Argentiinan sotilasdiktatuurin 24.3.1976 – 10.12.1983 aikaan Jorge Bergoglio ei riittävällä tarmolla puolustanut pidätettyjä jesuiittapappeja. Nykyisen presidentin Mauricio Macrin kanssa välit menivät poikki, kun tämä Buenos Airesin pormestarina ajoi kovasti naisten abortin laillistamista. Macri kävi kylläkin Vatikaanissa valtiovierailulla. Paavin vierailu nostaisi arveluttavan historian tonkimisen otsakkeihin.

Oli miten oli, mutta silti mielestäni kakista muista esillä olleista vaihtoehdoista Bergoglion valinta rikkaiden länsimaiden, erityisesti Italian, ulkopuolella oleville katolisille oli paras vaihtoehto.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Franciscus_(paavi)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset