MikkoPaunio

Suomi - Kyldyyrimarxistisen identiteetti-ideologian Absurdistan

Absurdistanin Työväenpuolueen (SDP) kansanedustaja Tuula Väätäinen kysyy vuonna 2013 jylisevän aivopierun synnyttämässä kirjallisessa kysymyksessään Suomen hallitukselta seuraavaa:

”Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin kuten Syyrian sisällissotaan ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?”.

Tuula Väätäinen on siis huolissaan, että suomalaiset venceremos jihad ISIS-taistelijat lähtevät Syyriaan  - ilmeisen oikeutetusti mutta vakuuttamattomina - ryöstelemään, kidnappaamaan, raiskaamaan, murhaamaan, päitä katkomaan, orjuuttamaan ja terrorisoimaan mm. kurdeja, kristittyjä, juutalaisia, shiioja ja jesidejä.

Ennen em. kirjallista kysymystään hän huolestuneena alusti kysymystään mm. seuraavasti:

”Yhä useampi maamme kansalainen osallistuu ulkomailla käytäviin konflikteihin ilman sotilastapaturmalain tuomaa suojaa”.

Identiteettipolitiikan Absurdistanissa kysymystä pidetiin luonnollisesti asiaan kuuluvana ja se sai asiallisen virkamiesten valmisteleman ministerin vastauksen, jossa valiteltiin asiaintilaa, mutta todettiin, että hallitus ei ryhdy kuitenkaan toimiin tässä asiassa, koska perustuslaki estää tällaisen yhdenvertaisuusongelman korjaamisen.

Absurdistanin konservatiivipuolueen verkkolehdessä julkaistiin pieni lakoninen uutinen Tuula Väätäisen jylisevästä aivopierusta https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-kansanedustaja-haluaa-varmistaa-syyrian-sodasta-palaavien-suomalaisten-hoidon-8319/.

Tämän jälkeen alkoivat kyldyyrimarxilaiset identiteetti-ideologiansa sisäistäneet toimittajat YLE:n ja HS:n sekä poliittisissa että kulttuuritoimituksissa kuumeisesti miettimään, miten Tuula Väätäisen rohkeaa avausta voitaisiin laajemmin käsitellä julkisessa sanassa, olihan Väätäinen identiteettinäkökulmasta paljastanut räikeän yhteiskunnallisen yhdenvertaisuusongelman:

Valkoiset absurdistanialaiset keski-ikäiset heteroseksuaaliset suomalaiset miesupseerit rintaman toisella puolella auttaessaan peshmergataistelijoita paremmin sotimaan venceremos-jihadisteja vastaaan olivat sotilastapaturmalain antamassa suojassa, mutta Suomesta Syyriaan peshmergoja vastaan taistelemaan lähtevät tummahipiäiset venceremos-jihadistit olivat epäoikeudenmukaisesti vailla tätä suojaa. 

YLE:n ja HS:n toimittajat olivat nyt visaisen ongelman edessä, koska pieni epäilys kalvoi takaraivossa, että suomalaiset eivät ehkä ihan niele tätä Tuula Väätäisen esiin nostamaa kysymystä räikeäksi yhdenvertaisuusongelmaksi. Niinpä he päättivät jättää asian sikseen.

Lähes kolme kuukautta myöhemmin Absurdistanin opposition pienen verkkolehden sivuilla haastatellaan Väätäisen aivopierusta tuohtunutta persujen EU-vaaliehdokasta, joka ei pitänyt oikeudenmukaisena, että suomalaiset venceremos-jihadistit saisivat kuntoutusta, kun taas eräs pietarsaarelainen sotaveteraani ei siihen ole ollut oikeutettu. https://www.suomenuutiset.fi/sdp-syrjayttamassa-suomalaisveteraanit-syyrian-sisseilla/

Tästä haastattelusta Absurdistanin kyldyyrimarxistisen identiteetti-ideologian sisäistäneen Työväenpuolueen (SDP) puoluesihteeri Reijo Paananen on moraalisesti syvästi loukkaantunut ja hän kehottaa oppositiopoliitikko Timo Soinia pistämään joukkonsa kuriin ja lopettamaan tuollaiset kauhistuttavat islamofobiset vihapuheet https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/64686-tama-lehtijuttu-suututti-sdpn-holtitonta-loanheittoa

Tämän jälkeen juttu hautautuu Vauva-lehden ja Suomi 24:n vaimeaan someälämölöön.

Absurdistanin julkisessa sanassa vallitsee identiteettijournalismin rautainen laki. Sen mukaan kaikki ei-valkoiset - ovat he keitä hyvänsä - ovat oikeutettuja saamaan suojaa julkisessa sanassa valkoisen miehen luomia väkivaltaisia sortorakenteita tässä tapauksessa Valtiokonttoria vastaan.

Nyt kun eleteään vuotta 2019 ja nämä raaistuneiden venceremos-jihadistien harventuneet rivit ovat palaamassa Absurdistaniin, sama hiljaisuus ja mieliala valtaeliitin – jopa niiden, joilla on vastuu Absurdistanin turvallisuudesta – piirissä, jatkuu.

Moraalikaaos ei toki ole vain Absurdistanin Työväenpuolueen helmasynti, vaan kyseessä on laajalle absurdistanilaiseen yhteiskuntaan identiteettipolitiikan myötä levinnyt kulkutauti, kuten edellisessä blogissani osoitin.  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269723-vihertynyt-valtaeliitti-ja-identiteettipolitiikan-moraalikaaos

Moraalikaaos ulottuu Absurdistanissa myös aina evankelisluterilaisiin (arkki)piispoihin asti.

Tauti on laajalle levinnyt myös kaikissa länsimaissa, mutta identiteetti-ideologian pahimmin infektoituneet instituutiot ovat vahingoksemme koulu- ja yliopistolaitos sekä (V)media.

Ekopaavikin on nokkelana miehenä huomannut globaalin pedofiiliskandaalin riskinhallinnan olevan helpompaa (V)median kanssa, jos julistaudut identiteettipoliitikoksi. http://w2.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/documents/papa-francesco_20150524_enciclica-laudato-si.html    

Veikkaanpa, että äärivasemmistolainen identiteettifilosofi Herbert Marcuse  on nyt entisen Maailmanpankin varakuvernöörin Pekka Haaviston levottoman sielun lailla  http://timoharakka.blogspot.com/2012/01/haavisto-paasikiven-reinkarnaatio.html etsimässä uutta synnyinhahmoaan päästäkseen näkemään kirjoitustensa ja kannanottojensa seuraukset. 

Timo Harakka: "Kun Paasikivi kuoli joulukuussa 1956, suurmiehen sielu etsi levottomana uutta asuinsijaa.  Mallanderin mukaan jälleensyntymässä kuluu tyypillisesti se 15 kuukautta, jonka jälkeen munkkiniemeläiseen opettajaperheeseen syntyi Pekka, maaliskuussa 1958.  En usko, että Haavisto tunnustaisi uskovansa tähän legendaan, vaikka työnnettäisiin tikkuja kynsien alle. "

"Well done" olisi varmaan Herbertin ensimmäinen kommentti nähtyään kynänsä jäljet. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

20Suosittele

20 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Suomen poliittisesta nelikentästä puuttuu käytännössä kokonaan arvokonservatiivinen (tai muuten vain täysjärkinen) vasemmistopuolue. SDP:n sisällä kiukuttelu ei tähän vaivaan taida auttaa. Mutta syntyy sentään mukavan kitkeriä poliittisia pakinoita, kiitos vain.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiitos. Näin on. Kyllä tässä lähellä on, että persuja on ainakin seuraavissa vaaleissa joukolla äänestettävä. Se näyttää nyt ainoalta tieltä - näiden narinoiden ohella - parempaan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

”Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin kuten Syyrian sisällissotaan ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?”.

Suomessa tulisi ensin ajatella asiaa juridisesta näkökulmasta. Onko Lähi-idän joillakin valtioilla oikeudellisia vaateita näitä henkilöitä kohtaan? Ko. henkilöiden mahdollisesti tekemät rikokset tulisi sovittaa ensisijassa paikallisen lainsäädännön mukaan.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Juuri näin. Heidät pitää tuomita siellä. Tämä on Ranskan positio.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Voisin puolestani hyväksyä myös mahdollisten kuolemantuomioiden täytäntöön panon, mutta eihän Suomi nyt tällaista..

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #5

Niin Ranska ei asettanut esteitä sille, minkälaisia tuomioita saavat. Viime vuonna muukalaislegioonan kävi listimässä omia kansalaisiaan lehtitietojen mukaan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #6

Maassa maan tavalla tulisi toimia molempaan suuntaan!

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Palstan vakiodemarit ja vassarit loistavat nyt poissaolollaan, vaikka takuulla he lukevat blogin - huvittavaa.

Väätäisen aivopieru tosiaan todisti taas kerran sen, kuinka täysin pihalla olevaa sakkia demareissa on. Onneksi Paunio on toista maata.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiitos Jouko. Tämä suomalaisen yhteiskunnan tila on todella vakava. HS hehkutti juuri, että Lex Poskiparta meni läpi. Nyt afrikkalaisten ammattikorkeakouluopiskelijoidenkin huonot hampaat laitetaan kuntoon erikoishammaslääkärivetoisesti hirvittävän kalliilla hoidolla, josta suomalainen huonohampainen voi vain uneksia. Ks. mun edellinen blogi.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

On se hyvä, että on löytynyt tuollainen kaikkialle kelpaava määrittelemätön syntipukki kuin kulttuurimarxismi. Sillä kelpaa huitoa.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kommunistinen ideologia on aina ollut ihmisvihamielinen!

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Juurikin. Edellisellä kierroksella oli sentään valheellinen utopia, nyt vain dystopia.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola Vastaus kommenttiin #14

Väärin. Kyllä kommunismi on edelleen kaunis utopia, jota ei ole koskaan missään toteutettu.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #16

Kyllä sitä on yritetty toteuttaa! Ei saa pistää päätään pensaaseen!

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Kommunistinen ideologia on aina ollut ihmisvihamielinen!"

Yhteisöllisyys on pahinta ajateltavissa olevaa myrkkyä heille, jotka kasaavat suuria rikkauksia ja suhteettoman suurta yhteiskunnallista vaikutusvaltaa muita hyödyntämällä. Mutta "onneksi" he hallitsevat myös valtamedioita, joten he voivat aivopestä riistettävätkin kannattamaan riistoa. Niinkuin nykyisin voimme omassakin yhteiskunnassamme nähdä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #19

Perheen hajottamiseen pyrkivät ideologiat ovat aina jollakin tapaa sairaista. Tämä koskee myös kommunismiin tähdänneitä reaalisosialismiin pyrkineitä valtioita.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Kiitos Mikko Paunio. Pakina on loistava ja informatiivinen. Koko keskustelu v.2013 on mennyt jotenkin ohi - matkustelin työn puolesta tuolloin paljon enkä ehtinyt seuraamaan kaikkea mitä tapahtuu.

Asiaan: Voe Helevettiläenen! Käsittämätöntä mihin Suomi tai paremminkin sen kyldyyrimarxistit (lainaan mainiota ilmaisuasi) ovat vajonneet - kun katsoo miten muut maat suhtautuvat näihin "paluumuuttajiin" sotaonnen käännyttyä ei voi kuin hämmästellä. Ja nyt ollaan hiljaa ikäänkuin asia ei koskisi Suomea, tai siis Absurdistania lainkaan.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiitos Esa. Poliittinen elämämme on vajonnut pohjamutiin pitkälle toimittajien maailmankuvasta johtuen.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Onko nyt mieltä missään?
Onko kulttuurissa jotain halveksittavaa? Parempi se kuin tämä barbaria, jonka ovat synnyttäneet globaalit korporaatiot.
Ja entä marxilaisuus. Eipä ole Marxin jälkeen syntynyt toista yhtä merkittävää ajattelijaa kapitalismia selittämään. Tehkää perässä uusi Pääoma tähän päivään, kun niin viisaita kuvittelette olevanne.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Marxilaisuus on aina sairas ideologia.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kerro, Pertti, mitä marxilaisuus tarkoittaa.

"Marxilaisuus on aina sairas ideologia."

Tuo kuulostaa ihan siltä, että marxilaisuus on sairas ideologia, tarkoittipa se mitä tahansa!

Oletko varma, että "marxilaisuus" ei ole sinulle pelkkä signaalisana, joka laukaisee opetetun refleksin?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #25

Eiköhän tämä tule selville Marxin "Kommuniatisesta manifesista"? Engelsin kirjoituset perheestä täydentävät tätä kuvaa.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola Vastaus kommenttiin #27

Voi tiedätkö, kun et mitenkään vakuuta. Puhut, vaikka et tiedä mitään.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Tehkää perässä uusi Pääoma tähän päivään..."

Ei tarvitse, koska se alkuperäinen on edelleen täysin paikkansapitävä ja relevantti.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mikko "Vihreä valhe" kirjasi on jossain tuolla kirjahyllyssä satojen muiden kirjojen joukossa, hyvä ja avartava kirja, suosittelen. Mutta mistä syystä pienennät näkökenttääsi ympäröivään maailmaan, näet asiat musta-valkoisina vaikka ne ovat monivärisiä. No, jatkan kuitenkin fb-blokkauksien lukemista vaikka vähän surullisin mielin koska ne pyörivät vain yhden asian, maahanmuuton ympärillä.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Maahanmuutto on ollut niin suuri tabu, että pakkohan siihen on ollut tarttua. Olen muuten tullut vakaasti siihen käsitykseen, että tälle kyldyyrimarxismille flora,fauna ja ilmasto ovat vain meidän valkoisten heteromiesten sortamia identiteettejä. Kiitos kommentistasi, vaikka tuli kritiikkiäkin.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Kyldyyrimarxismi" on hauska termi. Vähän niinkuin "Olgiucco".

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Suomen hyväntahtoista hölmöä poliitikkoa on liian helppo höynäyttää itkunsekaisilla "auttakaa muuten muuten me kuollaan" puheilla, turvallisten maiden kautta tuli jos jonkinnäköistä, ja varmaan Suomeen tuli sota, ym. rikoksiaan pakoon liian moni aivopesty islamisti. Passit ja muut paperit vaan hukkaan ja sen jälkeen ollaan syyttömiä kaikkeen pahuuteen maailmassa, nyt alkaa näkymään tilastoissa mitä piruja todellisuudessa nämä musta partaiset teinit oikeastaan ovat.

SDP:n puoluejohto muuten määräsi jopa Porin valtuuston SDP ryhmää pysymään ruodussa ja äänestämään tuulivoimakaavan puolesta, ja niin se kaava hyväksyttiin. Siinä tuli esille sitten nämä venäläiset persaukisten firmojen rahoittajat, suomalainen valtion tukipolitiikka kerää kaiken maailman rahanpesijät kuin hunaja mehiläisiä pesemään likaista rahaa puhtaaksi hyvällä korolla ja ilman omaa riskiä.
Hieno homma jos vaan saataisiin hiukan puhdistettua tätä saastunutta poliittista ilmapiiriä rehellisillä yhteiskunnan edun mukaisilla toimijoilla.

Kittilän kultakaivos Kanadaan, Soklin apatiitti esiintymä norjalaisille, Fortumin sähköverkko Australiaan ja sitten ihmetellään kun kaikki hinnat nousee, kultakaivos tuottaa vuosittain yli 6000 kg kultaa sijoittajille, fosfaattilannoitteita tarvitaan maanviljelyssä, ja sähkö on elintärkeää nykyään niin teollisuudessa kuin yhteiskunnan muissakin toiminnoissa.. ja Suomi myy tällaisia luonnollisia monopoleja pois ulkomaisille sijoittajille. Mitä tähän voi sanoa.. hulluja nuo meidän valtiomiehet ja naiset. (onneksi Pekkarinen jää jo pois, yhteinen tekijä jokaiseen töppäykseen)

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Porin keisi on häpeäksi Antti Rinteelle. Ihmettelen vieläkin motiiveja ja pelkään pahinta

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Jos Paunio olisi persu, niin Ritala ja pari muuta vasuria olisi kiivasti täällä kommentoimassa, ja rasistikortti heiluisi.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Joo Jouko, näin varmaan on. Erkoisinta on, että he kuvittelevat olevansa liberaaleja.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Liberaaleja "suvaitsevaisia", joiden suvaitsemattomuus näkyy hyvin. Sanoihan Atte Kalevakin kerran, että "suvaitsevaiset ovat kaikkea muuta kuin suvaitsevaisia".

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #34
Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

Kiitos jälleen Pauniolle!

Näin käy kun aate nousee päähän ja idealistisuus jyrää realiteetit. Logiikka ei totisesti ole vahvinta aluetta uudessa marksismissa.

Villitsevät aatteet ovat kuin sarvia pässin päässä. Marksismi kaventaa todellisuuden päähänpinttymänsä kokoiseksi eikä kykene näkemään mitän sen ulkopuolella on. Tai jos kykenee, tulkitsee sen näkökenttänsä rajoittamassa valossa, mikä merkitsee aina tarkoitushakuisuutta.

Lisäksi sen kannattajat ovat sokeita omalle tyhmyydelleen ja järjettömyydelleen. Se on asiassa kaikkein traagisinta.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Olipa siinä tieteellinen ja todella perusteellinen analyysi. Atteet kiittävä!

Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

Pysyköön Paunion kynä edelleen terävänä!

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiva kommentti Janne. Nyt tarvitaan todella vigilanttia meininkiä. Kommunismia on ujutettu sammutetuin lyhdyin onnistuneesti viimeiset 30 molemmin puolin Atlanttia kauhistuttavin seurauksin (V)median avulla. Joku Pirkka Pekka Peteliuskin on nyt Kata Kärkkäisen kanssa meitä kohta orjuuttamassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset