MikkoPaunio

Operaatio Munkkiniemen kreivi

Mystinen p salmi lähetti minulle hyväksyttäväksi uusimpaan blogiini Pekka Haavisto ja paroni von Munchhausen  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272327-pekka-haavisto-ja-paroni-von-munchausen tämän kommentin (kommentti nro 16):

"Hei, Mikko!

Oletko menettänyt kykysi ymmärtää suomea, vai tietoisetiko valehtelet?

Pekka Haavisto kuvaa haastattelussa, miten Tšernobyl vaikutti sukupolvensa jo 70-luvulla syntyneisiin maailmanlopun pelkoihin.

Hallukkaat voivat tarkistaa seuraavasta pätkästä ajassa 2:32 eteenpäin:

https://areena.yle.fi/1-50095415?autoplay=true".

Se on em. blogissani kommentti nro 16. 

"Hallukkaat" voivat nyt lukea Pekka Haaviston vastauksen sanasta sanaan Sanna Ukkolalle:

Sanna Ukkola: "Sä et mennyt armeijaan minkä takia?"

Pekka Haavisto: "Mä elin senmmoisen 70-luvun ilmaopiirin jossa puhuttiin paljon ydinsodasta sodasta ja rauhasta ikään kuin ydinsodan kautta ja tuli hirveä suuri paine me itse asiassa meidän sukupolvi ei uskonut, että maapallo  säilyisi yli 10 vuotta enempää että  oli semmonen hyvin totaalinen ydintuhopelko ja sit oli tietenkin Tshernobylin onnettomuudet ja kaikki nää et semmonen pelko siitä sodan kautta että ekokatastrofin kautta tää maapallo tulee tuhoutumaan ja sit joku  semmoinen hyvin vahva tunne et sille täytyy tehdä jotain täytyy tehdä jotain valintoja."  

Pari blogini kommentoijaa oli vahvasti sitä mieltä, että Pekka Haavisto ei ehkä muista tarkalleen, miksi hän ei mennyt armeijaan. On muistettava kuitenkin, että hän kävi kutsunnoissa jo vuonna 1977 ja päätös aloittaa siviilipalvelus kaksi vuotta Tshernobylin "onnettomuuksia" (niitä oli kyllä vain yksi) aiemmin oli syntynyt varmasti vuosia ennen näitä "onnettomuuksia". 

Voihan olla, että Pekka Haavisto omaa meedion lahjat, eli hän näki onnettomuuden etukäteen. Tätä tukisi se, että tarkoin kirjallisuuteen nojaten osoitin Vaietussa kirjassani "Vihreä Valhe" (Auditorium 2015), että hänellä on mieltymyksiä sekä Rudolf Steinerin että Madame Blavatskyn esoteeriseen ajatteluun, jossa myös tuonpuoleiseen ja tulevaisuuteen näkevät meediot ovat keskeinen osa maailmankuvaa.

Jos oletetaan, että Haavisto tuossa Sannikka ja Ukkolassa olisi sairastunut akuuttiin Alzheimeriin, eli unhoitukseen, olisi tuo vastaus ollut siinäkin tapauksessa edelleen tyhjää moraaliposeerausta ja elvistelyä maailman tuskalla poliittisen hyödyn tavoittelemiseksi.

Tämä ja edellinen blogini on osa jo kauan sitten Luontokerhon aloittamaa "Operaatio Munkkiniemen kreiviä" .

Suurin osa  Luontokerhon aloittamista menestyksillisistä sissioperaatioista identiteettipolitikkojen harjoittamaa sortoa vastaan on jäänyt pimentoon. Eräs toinen menestyksekäs Luontokerhon hanke nimittäin "Operaatio Varis"  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230821-totuusmedian-ehdokas-timo-harakka-havisi-valemedialle on kuitenkin selostettu tässä blogissa.

Molemmissa julkaistuissa menestysoperaatioissa on Luontokerhon "sotilaallisen" siiven sama edustaja ollut avainasemassa.

Itse toimin lähinnä Luontokerhon Sinn Fein tyyppisen "laillisen" siiven edustajana tai ukkosenjohdattimena. Tällä "sotilaallisen" siiven edustajalla on aivan poikkeuksellinen muisti ja hänen aivojensa kovalevylle on kertynyt hämmästyttävä määrä dataa sortoa harrastavista poliitikoista. Hän tajusi heti kuunnellessaan po haastattelua, että nyt ei asiat ole kunnossa. 

Vielä tuohon mystiseen p salmeen. Tuo p salmen viesti tuli tunteja blogin julkaisemisen jälkeen. Siinä on yritetty erittäin huolellisesti mutta epätoivoisesti etsiä damage control moodissa sopivaa meriselitystä Haaviston tämän kertaiselle hänen uskottavuuttaan syövälle kardinaalimunaukselle.

Tätä huolellisuutta on yritetty häivyttää jättämällä ilmeisen tarkoituksenmukaisesti kaksi lyöntivirhettä kommenttiin. 

  Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

  5Suosittele

  5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

  NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

  Käyttäjän rjaaskel kuva
  Risto Jääskeläinen

  Ei nyt näytä oikein hyvältä, mutta arvatenkin vihreät äänestävät Pekkaa. Voi tietenkin kysyä, että kuka olisi Pekkaa pahempi?

  Käyttäjän MattiLehtinen kuva
  Matti Lehtinen

  Ja Pekka jatkaa itse pelon lietsontaa, kostoksiko siitä että on ite pelännyt?

  Käyttäjän MikkoPaunio kuva
  Mikko Paunio
  Käyttäjän MattiLehtinen kuva
  Matti Lehtinen

  Tarkoitin tota jatkuvaa ilmastopaniikin lietsontaa johon Pekkakin osallistuu.

  Käyttäjän jjrposti kuva
  Jari Räihä

  Kirjoittamanne läpäisee tiheimmämkin seulan, jonka arvostelijanne saattavat asettaa.
  Tätä on varmasti kysytty Teiltä aiemminkin: Oletteko demari? Oikeasti??

  Käyttäjän MikkoPaunio kuva
  Mikko Paunio
  Käyttäjän MikkoPaunio kuva
  Mikko Paunio

  Tiesin mitä on tuleman jo 1989 ja kirjoitin SDPn aatteellisessa lehdessä esseen "Eikö Historia Opeta Meille Mitään - Johdatus vihreän ympäristökritiikin kritiikkiin"

  Jukka Ryhänen

  Paunion kirjoituksia on nautinto lukea. Tuntuu että astuisi vuolaan virran äärelle jonka lähellä linnut laulavat ja jossa kalat uivat. Ilmassa lentelevät perhoset, aurinko paistaa. On kesä ja kaikki on hyvin.

  Kiitos Mikko.

  Käyttäjän veikkohuuska kuva
  Veikko Huuska

  *
  Ei liity suoraan aiheeseen, mutta henkilön kautta kylläkin:
  En minä mutta kun tuo eduskunta..

  Vaalikevään 2019 yksi kuuma aihe: CARUNA –kaupat

  Pekka Haavisto vastaa syytöksiin Caruna-kaupasta:

  ”Eduskunta ei täysin hahmottanut – 8–9 miljardin euron hintalappu”

  Lue lisää: US/Teppo Ovaskainen, 28.3.2019;

  http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/pekka-haa...

  Lisää:
  US/Kauppalehti/Talouselämä 28.3.2019;

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275882-pekka-haav...
  *

  Toimituksen poiminnat

  Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset