"Kun Allah saapui kaupunkiin"

Rakastettu suomalainen lauluntekijä osoitti hämmästyttävää selvänäköisyyttä vuonna 2002 sanoittamassaan ja säveltämässään laulussaan:

"Kun Allah saapuu kaupunkiin, hän ensin soluttautuu Vihreisiin. Ja pariin demariin, he tunkee päänsä turbaaniin: näin yhtä päätä rukoillaan…"

Pari vuotta sitten kirjoitin, kuinka islamistit tuhosivat Hollannin ennen niin mahtavan demaripuolueen vain neljässä vuodessa. Kun puolueen luut oli kaluttu vereslihalle kaksi muslimiveljeskunnan infiltraattoria ja demaripuolueen kansanedustajaa sanoivat heippa ja tulivat ulos kaapista perustivat uuden islamistisen puolueen. https://www.oikeamedia.com/o1-15414 

Ruotsissa Mehmet Kaplan niminen vihreä poliitikko nousi aina asuntoministeriksi asti, kunnes hänen yhteytensä Muslimiveljeskuntaan paljastuivat ja hän joutui eroamaan. Melkein kaikissa Länsi-Euroopan maissa käydään tästä keskustelua nyt ja aivan erityinen ongelma Englannin Työväenpuolueessa on islamistien antisemitistinen kiihkoilu. USA:ssa kaksi uutta radikaalia ilmeistä islamistia somalitaustainen Ilham Omar ja palestinalaistaustainen Rashida Tlaib ovat lyhyessä ajassa onnistuneet antisemitistisillä ja vihaa pursuavilla kommenteillaan aiheuttamaan kaaosta ja eripuraa demokraattipuolueessa. Tämä epäjärjestys ja kaaos on niin hurjaa, että republikaanit ennustavat sen tuovan Donald Trumpille toisen kauden 2020.

Sosialidemokraattisen puolueen 32 vuotta jäsenmaksut maksaneena jäsenenä olen hyvin huolestuneena seurannut islamistien  soluttautumista SDP:hen. Vihaimaami Abdul Mannan oli vielä 2012 SDP:n varavaltuutettu Oulun valtuustossa. Hänen vävynsä ja tyttärensä menivät ISIS:n riveihin, mutta Mannan ei tuntenut YLE:n MOT:n haastattelussa ketään, joka olisi radikalisoitunut Oulussa.

Mannan ohjasi rahaa Lelumiehelle eli Rami Adhamille, jonka huikeita edesottamuksia olemme saaneet seurata päämedioista. Anter Yasa niminen turhautunut sekulaari maahanmuuttaja yritti SDP:ssä lyhyen aikaa toimittuaan ilmiantaa Lelumiehen SDP:n johdolle, mutta se ei ollut valmis ottamaan tietoa vastaan. Sen sijaan, että olisivat kuunnelleet Anteria, SDP:n kärkipoliitikot valitsivat yhteiselfiet Lelumiehen kanssa ja tervetulotoivotukset puolueeseen. Lopulta asia eteni – kiitos Anterin kielitaidon – Helsingin Sanomien etusivulle.

Abdirahim Husu Hussein päätti loikata Keskustapuolueesta muutama vuosi sitten SDP:hen ja vaaliristeilyllä itse Antti Rinne toivotti Husun tervetulleeksi podiumilla, jonne myös Husu kutsuttiin.

Olen nyt tutustunut Husun Uuden Suomen blogeihin, joita hän on julkaissut vuodesta 2012 lähtien. 

Ne ovat pääosin jopa sympaattista luettavaa eikä sieltä juuri islamismia kuin ehkä verhotusti löydy? Luettuani näitä blogeja en ole kovin vakuuttunut häne hilajn tekemästä vaalipostauksen facebook:ssa, jossa hän oli kaikkien suomalaisten kaveri ja vakuutti, että kenenkään ei ole syytä pelätä häntä ja hänen tarkoitusperiä. 

Luettuani hänen blogejaan en myöskään ole aivan varma hänen vilpittömyydestään. Tässä hän vuonna 2014 reippaan opportunistisesti kertoo, mitä mieltä hän on uudesta KEPU:n puoluejohtajasta Juha Sipilästä:

"Tällä kertaa ei ollut kyse enää valinnan tekemisestä, vaan sen toteamisessa kuinka tämä puolue oli onnekas saadessaan Sipilän johtajakseen. Pääsin todistamaan kuinka yli 1500 kokousedustajaa seisoi minuuttien ajan taputtaen tälle suurelle miehelle. Tunnelma oli käsin kosketeltava ja tunteikas. Kyyneleet nousivat silmiin kun näin miten tätä hienoa miestä arvostettiin. Oli kunnia olla paikalla todistamassa tätä yhdessä muiden kavereiden ja tuttavien kanssa. Juha Sipilä on aito, kunniallinen ja suoraselkäinen suomalainen mies. Sellainen, jota jokainen suomalainen voi ylpeästi kutsua maanmiehekseen."

Tämä imelääkin imelämpi kehu muistuttii tyylilajiltaan Pohjois-Korean johtajalle suunnattuja kehuja.

Sitten epämukavuusalueelle. SDP:n jäsenenä minulle juutalaishelleenisen kulttuuripiirin agnostikkona sekulaarisuus on tärkeä arvo. Vierastan uskonnon korostamista varsinkin sen tuomista politiikan alueelle, vaikka en voi kutsua itseäni taistelevaksi ateistiksi.

Kasvaminen muslimiksi Husulla tapahtui näin:

"Rukoilin ja noudatin sääntöjä, joita omat vanhempani opettivat. Minä myös haastoin vanhempiani ja kysyin, jos jokin asia epäilytti tai hämmästytti. Vastaukset pistivät yleensä hiljaiseksi. Kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni, opettajilleni ja niille muille aikuisille jotka minua opastivat."

Toisin kuin toinen maahanmuuttaja ja SDP:n  jäsen Kamal Palani Jafi tänään blogissaanHusu  tuo vahvasti esiin, että hän on syvästi muslimi, joka ei kyseenalaista islamia millään muotoa. Jafi taasen kertoo blogissaan, kuinka hän on päässyt irti islamin tukahduttavasta vaikutuksesta häneen ihmisenä hänen liityttyä SDP:hen.

Ilmeisen syvästi uskonnollisena henkilönä Husu kirjoittaa Ramadanista seuraavaa:

"Ramadan on muslimeille rakas ja tärkeä; se on kuukausi, jolloin Koraani ilmestyi ensimmäisen kerran Profeetta Muhammadille, rauha hänelle. Tämä kuukausi yhdistää muslimit erityisellä tavalla heidän noudattaessa islamin yhtä peruspilareista; paastoa, ja heidän kaikkien muistellessa Jumalaa, Hänen suomiaan siunauksia, vähäosaisia, sekä tuonpuoleista."

Vielä parisen vuotta sitten Abdirahin Husu Husseinilla oli facebook:ssa fanituskirjoja, joista yksi oli nimeltään "Sharia-laki". Sen alla luki "poliittinen vakaumus". Kun asiasta kehkeytyi keskustelua facebook:ssa, hän poisti nopeasti tämän kirjan profiilistaan.

Oikeusministeri Antti Häkkäsen otettua yli vuosi sitten kantaa sharialakia vastaan, Husu tuomitsi Häkkäsen jyrkästi:

"Kuka, milloin ja missä on vaatinut sharia-lakia Suomeen? Yhdenvertaisuus lain edessä on yksi niitä asioita, jotka tekevät tästä maasta niin hienon – kuka sitä haluaa luopua? Ei, minkäänlaisten rinnakkaisyhteiskuntien syntyminen ei ole kenenkään edun mukaista."

Abdirahim Husu Hussein on ollut innokas suurmoskeija lobbari ja hän kuuluu suurmoskeijahankkeen hallitukseen. Näin hän on kirjoittanut moskeijoiden sosiaalisesta merkityksestä:

"Moskeijat eivät ole pelkkiä rukoushuoneita. Hengellisen tuen lisäksi niissä tehdään arvokasta sosiaalityötä perheiden ja yksilöiden parissa. Esimerkiksi riidoissa olevilla aviopareilla on mahdollisuus saada moskeijassa terapiaa ja sovitteluapua, ja juuri maahan tulleita muslimeita opastetaan uuden kotimaansa tavoille."

Tässä toteamuksessaan vuodelta 2012 hän käytännössä kannattaa shariaa, kun hän korostaa moskeijan imaamien tarjoavan aviopareille sovitteluapua. Moskeijathan ovat ympäri Eurooppaa paljastuneet epävirallisiksi oikeusistuimiksi nimenomaan avioliittoon liittyvissä riidoissa. Vuosi sitten Puotinharjussa tapahtuneen somalien ja turkkilaisten välisen mellakoinnin jälkiselvittelyyn aivan julkisesti pyydettiin erästä imaamia.

Kuten olen Pew International'n tutkimuksen suomennoksessani osoittanut, lähes kaikki tänne tulevat muslimimaahanmuuttajat kannattavat Sharia-lakia esimerkiksi avioliittoon liittyvässä sovittelussa. http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264312-pew-international-suurtutkimus-osa-i-sharia-laki Miksi Abdirahim Husu Hussein olisi poikkeus?

Viimeisenä vetonaan suurmoskeijayhdistys kutsui Suomeen Bahrainista Abdullatif Al-Mahmood-nimisen poliitikon, joka tuntee hyvin Shariaan perustuvan islamistisen pankkijärjestelmän kuin omat taskunsa.  https://www.marketscreener.com/business-leaders/Abdul-Latif-Al-Mahmood-07G4BZ-E/biography/ 

Al-Mahmood on kovan linjan islamisti ja säilyttääkseen asemansa Bahrainissa kansallisen yhtenäisyyden neuvoston johtajana, hän yli vuosi sitten joutui hätäpäisään eroamaan International Union of Muslim Scholars järjestöstä Bahrainin, Egyptin, Saudi-Arabian ja UAE:n julistettua sen terrorijärjestöksi. http://www.bahrainmirror.com/en/news/43343.html

Abdirahim Husu Hussein oli blogissaan tuulen käännyttyä suurmoskeijaa vastaan kriittinen viime kädessä Saudi-Arabiasta tulevalle rahoitukselle, mutta vuonna 2012 kannatti rahan hakemista ulkomailta:

"En kannata kunnan verorahojen käyttämistä moskeijan rakentamiseen, vaan mielestäni Suomen muslimit voisivat itse lähteä keräämään rahaa tai etsimään yksityistä rahoitusta sitä varten. "

Husu on kirjoittanut hartaana muslimina pyhiinvaelluksestaan Mekkaan. Vaikka hän kantaa siinä huolta vierastyöläisten huonosta kohtelusta, hän ei mainitse sanallaan siellä harjoitettavasta naisten sorrosta.  Mielestäni tämä päällisin puolin naisia puolustava ote hänen blogistaan on myös paljastava:

"Eri kulttuurit, valitettavasti myös monet muslimimaiden kulttuurit, harjoittavat naisten huonoa kohtelua – se ei kuitenkaan ole peräisin uskonnosta vaan jostain aivan muualta. Toivon, että naisten huono kohtelu päättyy kaikkialla maailmassa mahdollisimman pian. Meidän on tehtävä sen eteen lujasti töitä.

Ja muistakaahan tekin, kaikki miespuoliset lukijani, pitää naista aina kuin kukkaa kämmenellä."

Jälkimmäinen kappale vuodelta 2012 paljastaa mielestäni Husun perinteisen islamilaisen naiskäsityksen, jossa naista pitää suojella pukkoon perustuvalla http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264316-pew-international-suurtutkimus-osa-iv-naisten-asema pukukoodilla, jota vastaan nyt naiset islamilaisessa maailmassa käyvät emansipaation nimissä. https://www.youtube.com/watch?v=mAQh5AFzj6I Samaan aikaan länsimaiset feministit kertovat hijabin olevan emansipaation symboli merkillisillä postmoderneilla "tieteellisillä" höpinöillään. http://file:///C:/Users/gghap/Downloads/40-3493-1-PB%20(1).pdf

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu