MikkoPaunio

"Kun Allah saapui kaupunkiin"

Rakastettu suomalainen lauluntekijä osoitti hämmästyttävää selvänäköisyyttä vuonna 2002 sanoittamassaan ja säveltämässään laulussaan:

"Kun Allah saapuu kaupunkiin, hän ensin soluttautuu Vihreisiin. Ja pariin demariin, he tunkee päänsä turbaaniin: näin yhtä päätä rukoillaan..."

Pari vuotta sitten kirjoitin, kuinka islamistit tuhosivat Hollannin ennen niin mahtavan demaripuolueen vain neljässä vuodessa. Kun puolueen luut oli kaluttu vereslihalle kaksi muslimiveljeskunnan infiltraattoria ja demaripuolueen kansanedustajaa sanoivat heippa ja tulivat ulos kaapista perustivat uuden islamistisen puolueen. https://www.oikeamedia.com/o1-15414 

Ruotsissa Mehmet Kaplan niminen vihreä poliitikko nousi aina asuntoministeriksi asti, kunnes hänen yhteytensä Muslimiveljeskuntaan paljastuivat ja hän joutui eroamaan. Melkein kaikissa Länsi-Euroopan maissa käydään tästä keskustelua nyt ja aivan erityinen ongelma Englannin Työväenpuolueessa on islamistien antisemitistinen kiihkoilu. USA:ssa kaksi uutta radikaalia ilmeistä islamistia somalitaustainen Ilham Omar ja palestinalaistaustainen Rashida Tlaib ovat lyhyessä ajassa onnistuneet antisemitistisillä ja vihaa pursuavilla kommenteillaan aiheuttamaan kaaosta ja eripuraa demokraattipuolueessa. Tämä epäjärjestys ja kaaos on niin hurjaa, että republikaanit ennustavat sen tuovan Donald Trumpille toisen kauden 2020.

Sosialidemokraattisen puolueen 32 vuotta jäsenmaksut maksaneena jäsenenä olen hyvin huolestuneena seurannut islamistien  soluttautumista SDP:hen. Vihaimaami Abdul Mannan oli vielä 2012 SDP:n varavaltuutettu Oulun valtuustossa. Hänen vävynsä ja tyttärensä menivät ISIS:n riveihin, mutta Mannan ei tuntenut YLE:n MOT:n haastattelussa ketään, joka olisi radikalisoitunut Oulussa.

Mannan ohjasi rahaa Lelumiehelle eli Rami Adhamille, jonka huikeita edesottamuksia olemme saaneet seurata päämedioista. Anter Yasa niminen turhautunut sekulaari maahanmuuttaja yritti SDP:ssä lyhyen aikaa toimittuaan ilmiantaa Lelumiehen SDP:n johdolle, mutta se ei ollut valmis ottamaan tietoa vastaan. Sen sijaan, että olisivat kuunnelleet Anteria, SDP:n kärkipoliitikot valitsivat yhteiselfiet Lelumiehen kanssa ja tervetulotoivotukset puolueeseen. Lopulta asia eteni - kiitos Anterin kielitaidon - Helsingin Sanomien etusivulle.

Abdirahim Husu Hussein päätti loikata Keskustapuolueesta muutama vuosi sitten SDP:hen ja vaaliristeilyllä itse Antti Rinne toivotti Husun tervetulleeksi podiumilla, jonne myös Husu kutsuttiin.

Olen nyt tutustunut Husun Uuden Suomen blogeihin, joita hän on julkaissut vuodesta 2012 lähtien. 

Ne ovat pääosin jopa sympaattista luettavaa eikä sieltä juuri islamismia kuin ehkä verhotusti löydy? Luettuani näitä blogeja en ole kovin vakuuttunut häne hilajn tekemästä vaalipostauksen facebook:ssa, jossa hän oli kaikkien suomalaisten kaveri ja vakuutti, että kenenkään ei ole syytä pelätä häntä ja hänen tarkoitusperiä. 

Luettuani hänen blogejaan en myöskään ole aivan varma hänen vilpittömyydestään. Tässä hän vuonna 2014 reippaan opportunistisesti kertoo, mitä mieltä hän on uudesta KEPU:n puoluejohtajasta Juha Sipilästä:

"Tällä kertaa ei ollut kyse enää valinnan tekemisestä, vaan sen toteamisessa kuinka tämä puolue oli onnekas saadessaan Sipilän johtajakseen. Pääsin todistamaan kuinka yli 1500 kokousedustajaa seisoi minuuttien ajan taputtaen tälle suurelle miehelle. Tunnelma oli käsin kosketeltava ja tunteikas. Kyyneleet nousivat silmiin kun näin miten tätä hienoa miestä arvostettiin. Oli kunnia olla paikalla todistamassa tätä yhdessä muiden kavereiden ja tuttavien kanssa. Juha Sipilä on aito, kunniallinen ja suoraselkäinen suomalainen mies. Sellainen, jota jokainen suomalainen voi ylpeästi kutsua maanmiehekseen."

Tämä imelääkin imelämpi kehu muistuttii tyylilajiltaan Pohjois-Korean johtajalle suunnattuja kehuja.

Sitten epämukavuusalueelle. SDP:n jäsenenä minulle juutalaishelleenisen kulttuuripiirin agnostikkona sekulaarisuus on tärkeä arvo. Vierastan uskonnon korostamista varsinkin sen tuomista politiikan alueelle, vaikka en voi kutsua itseäni taistelevaksi ateistiksi.

Kasvaminen muslimiksi Husulla tapahtui näin:

"Rukoilin ja noudatin sääntöjä, joita omat vanhempani opettivat. Minä myös haastoin vanhempiani ja kysyin, jos jokin asia epäilytti tai hämmästytti. Vastaukset pistivät yleensä hiljaiseksi. Kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni, opettajilleni ja niille muille aikuisille jotka minua opastivat."

Toisin kuin toinen maahanmuuttaja ja SDP:n  jäsen Kamal Palani Jafi tänään blogissaanHusu  tuo vahvasti esiin, että hän on syvästi muslimi, joka ei kyseenalaista islamia millään muotoa. Jafi taasen kertoo blogissaan, kuinka hän on päässyt irti islamin tukahduttavasta vaikutuksesta häneen ihmisenä hänen liityttyä SDP:hen.

Ilmeisen syvästi uskonnollisena henkilönä Husu kirjoittaa Ramadanista seuraavaa:

"Ramadan on muslimeille rakas ja tärkeä; se on kuukausi, jolloin Koraani ilmestyi ensimmäisen kerran Profeetta Muhammadille, rauha hänelle. Tämä kuukausi yhdistää muslimit erityisellä tavalla heidän noudattaessa islamin yhtä peruspilareista; paastoa, ja heidän kaikkien muistellessa Jumalaa, Hänen suomiaan siunauksia, vähäosaisia, sekä tuonpuoleista."

Vielä parisen vuotta sitten Abdirahin Husu Husseinilla oli facebook:ssa fanituskirjoja, joista yksi oli nimeltään "Sharia-laki". Sen alla luki "poliittinen vakaumus". Kun asiasta kehkeytyi keskustelua facebook:ssa, hän poisti nopeasti tämän kirjan profiilistaan.

Oikeusministeri Antti Häkkäsen otettua yli vuosi sitten kantaa sharialakia vastaan, Husu tuomitsi Häkkäsen jyrkästi:

"Kuka, milloin ja missä on vaatinut sharia-lakia Suomeen? Yhdenvertaisuus lain edessä on yksi niitä asioita, jotka tekevät tästä maasta niin hienon – kuka sitä haluaa luopua? Ei, minkäänlaisten rinnakkaisyhteiskuntien syntyminen ei ole kenenkään edun mukaista."

Abdirahim Husu Hussein on ollut innokas suurmoskeija lobbari ja hän kuuluu suurmoskeijahankkeen hallitukseen. Näin hän on kirjoittanut moskeijoiden sosiaalisesta merkityksestä:

"Moskeijat eivät ole pelkkiä rukoushuoneita. Hengellisen tuen lisäksi niissä tehdään arvokasta sosiaalityötä perheiden ja yksilöiden parissa. Esimerkiksi riidoissa olevilla aviopareilla on mahdollisuus saada moskeijassa terapiaa ja sovitteluapua, ja juuri maahan tulleita muslimeita opastetaan uuden kotimaansa tavoille."

Tässä toteamuksessaan vuodelta 2012 hän käytännössä kannattaa shariaa, kun hän korostaa moskeijan imaamien tarjoavan aviopareille sovitteluapua. Moskeijathan ovat ympäri Eurooppaa paljastuneet epävirallisiksi oikeusistuimiksi nimenomaan avioliittoon liittyvissä riidoissa. Vuosi sitten Puotinharjussa tapahtuneen somalien ja turkkilaisten välisen mellakoinnin jälkiselvittelyyn aivan julkisesti pyydettiin erästä imaamia.

Kuten olen Pew International'n tutkimuksen suomennoksessani osoittanut, lähes kaikki tänne tulevat muslimimaahanmuuttajat kannattavat Sharia-lakia esimerkiksi avioliittoon liittyvässä sovittelussa. http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264312-pew-international-suurtutkimus-osa-i-sharia-laki Miksi Abdirahim Husu Hussein olisi poikkeus?

Viimeisenä vetonaan suurmoskeijayhdistys kutsui Suomeen Bahrainista Abdullatif Al-Mahmood-nimisen poliitikon, joka tuntee hyvin Shariaan perustuvan islamistisen pankkijärjestelmän kuin omat taskunsa.  https://www.marketscreener.com/business-leaders/Abdul-Latif-Al-Mahmood-07G4BZ-E/biography/ 

Al-Mahmood on kovan linjan islamisti ja säilyttääkseen asemansa Bahrainissa kansallisen yhtenäisyyden neuvoston johtajana, hän yli vuosi sitten joutui hätäpäisään eroamaan International Union of Muslim Scholars järjestöstä Bahrainin, Egyptin, Saudi-Arabian ja UAE:n julistettua sen terrorijärjestöksi. http://www.bahrainmirror.com/en/news/43343.html

Abdirahim Husu Hussein oli blogissaan tuulen käännyttyä suurmoskeijaa vastaan kriittinen viime kädessä Saudi-Arabiasta tulevalle rahoitukselle, mutta vuonna 2012 kannatti rahan hakemista ulkomailta:

"En kannata kunnan verorahojen käyttämistä moskeijan rakentamiseen, vaan mielestäni Suomen muslimit voisivat itse lähteä keräämään rahaa tai etsimään yksityistä rahoitusta sitä varten. "

Husu on kirjoittanut hartaana muslimina pyhiinvaelluksestaan Mekkaan. Vaikka hän kantaa siinä huolta vierastyöläisten huonosta kohtelusta, hän ei mainitse sanallaan siellä harjoitettavasta naisten sorrosta.  Mielestäni tämä päällisin puolin naisia puolustava ote hänen blogistaan on myös paljastava:

"Eri kulttuurit, valitettavasti myös monet muslimimaiden kulttuurit, harjoittavat naisten huonoa kohtelua – se ei kuitenkaan ole peräisin uskonnosta vaan jostain aivan muualta. Toivon, että naisten huono kohtelu päättyy kaikkialla maailmassa mahdollisimman pian. Meidän on tehtävä sen eteen lujasti töitä.

Ja muistakaahan tekin, kaikki miespuoliset lukijani, pitää naista aina kuin kukkaa kämmenellä."

Jälkimmäinen kappale vuodelta 2012 paljastaa mielestäni Husun perinteisen islamilaisen naiskäsityksen, jossa naista pitää suojella pukkoon perustuvalla http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264316-pew-international-suurtutkimus-osa-iv-naisten-asema pukukoodilla, jota vastaan nyt naiset islamilaisessa maailmassa käyvät emansipaation nimissä. https://www.youtube.com/watch?v=mAQh5AFzj6I Samaan aikaan länsimaiset feministit kertovat hijabin olevan emansipaation symboli merkillisillä postmoderneilla "tieteellisillä" höpinöillään. http://file:///C:/Users/gghap/Downloads/40-3493-1-PB%20(1).pdf

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

26Suosittele

26 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Husun kiivastuksissaan tokaisema lausahdus paljastaa hänen suhteestaan islamiin ja sharia-lakiin paljon enemmän kuin oli tarkoitus. "Hyvä, että oot maltti muslimi. Minä olen muslimi."

Mistä lähtökohdista voi sanoa nuo sanat? Käännetään ajatus länsimaiselle ihmiselle helpommaksi ymmärtää. "Hyvä, että oot malttikristitty. Minä olen kristitty."

Lähtökohtainen Husun näkemys on siis ettei Koraanin opeissa eikä sharia-laissa (kirjaimellisestikaan noudatettuna) ole mitään väärää. Ne ovat on läpeensä puhtaita ja hyviä, mutta jotkut (ei oikeat muslimit) vain eivät ole niiden tunnollisia noudattajia.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Joo ei taida Husulla ihan puhtaat jauhot olla.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Islamin "ongelma" on arabinkielinen, oman syntyajankohtansa kulttuuriin vahvasti sitoutunut ja paikoin vaikeaselkoinen Koraani, joka mahdollistaa monenlaiset tulkinnat. On aina imaamista ja hänen taustaryhmästään kiinni, kuinka Koraania tulkitaan ja kuinka sen teologia ja opetukset käännetään käytäntöön.

Viisaat imaamit saavat Koraanista irti paljon arvokasta ja hyvää, mutta kirjaa on helppo soveltaa poliittisen manipulaation ja väkivaltaisten valloitussotien välineeksi. Kristittyjen Raamattu ja erityisesti Uusi Testamentti on tässä suhteessa vaikeampi.

Ei ole ihme, että SDP on joutunut islamilaisen infiltraation kohteeksi. Puolue koostuu enimmäkseen selkärangattomista opportunisteista, joilla ei ole omaa uskontoa eikä periaatteita eli kaikki on myytävänä, kunhan hinnasta sovitaan. Sama koskee melkein kaikkia muita suomalaisia puolueita. Helppoja saaliita kaikelle vieraalle vaikutukselle, koska omia periaatteita ei ole ja niinpä Suomi alkaa ollakin jo ulkomaille pysyvästi myyty ja velkaannutettu.

Islamin tunkeutuminen yhteiskuntaan ei ole ongelma ja vaan pikemminkin oire varsinaisesta ongelmasta, joka on Suomen yhteiskuntaan syvälle iskostunut korruptio tai alttius siihen. Muslimit tietävät, että länsimaiset yhteiskunnat ovat syvällä moraalisessa rappiossaan eikä niiden valloittamisessa ole sikäli mitään väärää.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Satojen tuhansien kannattajien puolueesta löytyy varmasti aina sormilla laskettava määrä jonkinlaisia soluttautujia. SDP:n(kin) sisällä toimi puoli vuosisataa sitten tuhansia kommunisteja ja voi olla, että viime vuosina on toiminut puoli tusinaa islamistiakin. Koskahan muuten alustaja Paunio itse on viimeksi tehnyt tai kirjoittanut jotakin SDP:n puolesta eikä sitä vastaan?

Omituisinta avauksessa on kuitenkin mainita Ilhan Omarin "antisemitistisistä" ja "vihaa pursuavista" kommenteista. Olen seurannut hänen, usein humoristisia, kannanottojaan vuosikausia ja viha pursuaa kyllä hänen vastustajistaan eikä hänestä:

https://twitter.com/ilhanmn

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Tlaib sai kuuluisuutta kun kiitospuheessaan äänestäjille kehotti kongressia erottamaan istuvan presidentin tuon äidin nussijan ja tää somppu syytti USAn juutalaisia siitä, että heidän lojaalijuutensa Israelin valtiota kohtaan on suurempi kuin USAta kohtaan. Omarin epäillään pöllinrrn 6000 dollaria vaalirahaa matkustaakseen Tallinnaan ja maksaakseen avioerojuristi maksuja. Hän kehotti hiljan Trumpia vaikuttamaan siihen, että eräs muslimiveljeskunnan korkea-arvoinen aktivisti vapautettaisiin egyptiläisestä vankilasta. Nancy Pelosi on ihan lirissä näiden naisten kanssa

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ilhan Omar on Bernie Sandersia kannattava sosiaalidemokraatti, Nancy Pelosi ei – vaikka varsin kunnioitettava demokraattihahmo onkin.

Tässä on Amnesty Internationalin kanta mainitsemaasi egyptiläistapaukseen:

https://www.middleeastmonitor.com/20190119-amnesty...

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Ja demarina omatuntoni on puhdas sillä varoitin tästä identiteettipolitiikasta tietämättä sen lopullisia ääriviivoja esseelläni Sosialistisessa Aikakauslehdessä 1989 esseellä ”Eikö historia opeta meille mitään - Johdatus vihreän ympäristökritiikin kritiikkiin”. Sen jälkeen SDP on omaksunut kritiikittä tämän äärivasemmistolaisen identiteetti-ideologian ja Antti Rinnekin on julistautunut äijäfeministiksi ja ilmaston pelastajaksi

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ilmaston pelastaminenkin sitten liittyy mielestäsi jotenkin identiteettipolitiikkaan ja "Allahin saapumiseen kaupunkiin". Ongelmasi taitavat olla lähempänä kuin puolueessa.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio Vastaus kommenttiin #9

Joo ilmasto on yksi valkoisen heteromiehen sortama identiteetti. Kuukkeloi vaikka penis as a social construct causing climate change

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Muslimeja löytyy varmaan useampaan junaan, enkä mene yksilötasolle, mutta jos tarkatellaan poliittisten liikkeiden menestystä erilaisissa kulttuuritaustoissa, niin sosialidemokratia ei ole menestynyt islamilaisessa kulttuuripiirissä käsitääkseni koskaan. Kommunismikin on menestynyt paremmin. Islamilainen kulttuuri on pitkälti vahvamieskulttuuria, missä suurimman pyssyn miehellä on painavin sana. Onhan sitä toki ollut Lippos-jyriäkin, mutta puhtaimmillaan sosialidemokratia on diskuteerausta yhdessä. Olisiko tuossa se olennainen eroavuuskohta?

Vihadistit hyödyntävät hyväuskoisuutta. Sitä esiintyy demareillakin liikaa, vihreisiin ei taida edes päästä, ellei ole hyväuskoinen ja ...
Sosialidemokratian tuhoaminen edistää vihadistien lopullista päämäärää. Siksi siis solutus on tärkeää.

Toki on muitakin syitä siihen, että sosialidemokraateilla on haasteita edessään. Yksi on perinteisten tavoitteiden saavuttaminen melko hyvin ja toinen teknologian nopea muutostempo, joka säteilee työelämään.

SDP:n ehdokaslistoilla näkyi muuten Uudenmaan vaalipiirissä 4 ehdokasta, joilla kuvasta tai nimestä päätellen oli islamilainen kulttuuritausta. Mielestäni yliedustusta näkyvissä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

SDP kaipaa muutenkin uudistumista....

Pirjetta Kesseli

Kiitos siulle avoimesta puheesta! Itse seurasin Ruotsin islam-ministereiden touhuilua ja olin järkyttynyt. Toivoisin todella järeitä, aivan uusia otteita Suomeen. Ei meidän tarvitse esittää mitään kilttiä ja suvaitsevaa. Tämä on meidän maamme, kulttuurimme, normimme ja lakimme. Islam on hyvin, hyvin kaukana siitä joka tavalla.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Kiitos Pirjetta. Niin tässä on nyt täysin hämärtynyt omien puolustaminen. Husun postauksen jälkeen hän sai kymmeniä solidaarisuuden ja ihastuksen osoituksia. Ei tullut kyllä mieleenkään peukuttaa

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Onnittelut vaalivoitosta, Mikko, saitte melkein yhtä paljon ääniä kuin sosialidemokraatit. Ilhan Omar on nyt saanut Nancy Pelosinkin tuen, kun aatetoverisi uhkaavat jo hänen henkeään:

https://www.theguardian.com/us-news/2019/apr/14/il...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset